Maandag 09:00 - 17:30

Dinsdag 09:00 - 17:30

Woensdag 09:00 - 17:30

Donderdag 09:00 - 17:30

Vrijdag 09:00 - 17:30

Zaterdag 10:00 - 15:00

Zondag -

Bob Van Dijk Makelaarij

Kade 37
4703 GA, Roosendaal

0165554790 Mail Bob Van Dijk Makelaarij Route naar de winkel

Adresgegevens

Openingstijden

Deel dit artikel:

Deel dit artikel:

Bob van Dijk aan bureau
Uitgelichte ondernemers

Bob van Dijk Makelaardij: totale ontzorging onder één dak!

24 september 2018

24 september 2018 | Uitgelichte ondernemers | Door: Redactie

Ooit een huis gekocht of verkocht in Roosendaal? Onwaarschijnlijk dat je Bob van Dijk Makelaardij dan niet kent. Al sinds 1 oktober 2003 vind je het kantoor van Bob van Dijk aan de kade in Roosendaal, waar Bob samen met zijn commercieel medewerker Noortje al je verhuiszorgen uit handen neemt. Service en kwaliteit staan dan ook hoog in het vaandel bij Bob en Noortje en zij gaan altijd tot het uiterste voor jou. Zo is de makelaardij van alle markten thuis!

Bob van Dijk portret

Vertrouwd in Roosendaal

Bob van Dijk Makelaardij is al 15 jaar een bekend begrip in Roosendaal en omstreken. Bob, niet geboren maar wel getogen in Roosendaal, houdt de woningmarkt in Roosendaal nauwkeurig in de gaten. ‘Er is op dit moment een giga behoefte aan woningen, maar dat geldt niet alleen voor Roosendaal natuurlijk. Een jaar of drie geleden was dat juist omgekeerd. Er was toen een overvloed aan woningen.’ Deze ontwikkeling klinkt vernauwend voor een makelaar, maar niets is minder waar. ‘De nieuwbouwplannen in Roosendaal komen eindelijk op gang en dat biedt veel perspectief’, weet Bob te vertellen.

Bob zit sowieso nooit stil. ‘Roosendaal is een mooie, compacte stad. Mijn kinderen zijn er geboren. Ik heb hier alles.’ Bob heeft er alle vertrouwen in dat Roosendaal aantrekkelijk genoeg is om er te komen wonen en dat blijkt ook wel aan het huidige tekort aan woningen. Dat zou je misschien ook als een compliment aan de stad kunnen zien. Bob en Noortje zijn dan ook niet van plan om uit te breiden. ‘Wij blijven ons focussen op Roosendaal, omdat we de stad kennen. Zo kunnen wij de kwaliteit van onze service blijven garanderen.’ Wie bovendien een huis koopt of verkoopt via Bob van Dijk makelaardij, ontvangt een Roospas met gratis punten die je elders in de stad kunt uitgeven. Zo draagt Bob de stad Roosendaal een warm hart toe.

Bob van Dijk

Bob van Dijk Makelaardij heeft alles in huis

Bob heeft vastgoed altijd een fascinerend vak gevonden. Daarnaast is het een eer voor hem om mensen te ontzorgen tijdens één van de belangrijkste aan- of verkopen van hun leven. ‘Verhuizen kan heel hectisch zijn. Daarom bieden wij een zo volledig mogelijke dienstverlening.’ Bob van Dijk Makelaardij is er voor je wanneer je huis wilt kopen of verkopen. Van de verkoopstrategie tot de prijsstelling. Één adres dus waar je alles kunt regelen. Fijn toch?

‘Service en kwaliteit staan bij ons voorop. Je kunt ons altijd bereiken en denken graag mee. Zo nemen wij een hoop zorgen uit handen tijdens het aan- of verkoopproces.‘

- Bob van Dijk, Bob van Dijk Makelaardij

Je bent welkom in het pand aan de Kade

Bob van Dijk
Bob van Dijk
Bob van Dijk

Jouw nieuwe huis in virtual reality

Naast de service en kwaliteit, onderscheidt Bob van Dijk Makelaardij zich ook door vooruitstrevend en innovatief te zijn. Zo is Bob van Dijk erg actief op social media. Wie Bob van Dijk al volgt, weet dat je huizen zelfs in virtual reality kunt bekijken. Met een VR-bril en je eigen smartphone kun je op elke gewenste locatie door het huis lopen. En geloof ons, dit is echt een toevoeging en unieke ervaring! 

Op Facebook kun je zien hoe dit in zijn werk gaat. Daarnaast deelt Bob van Dijk via social media en de website natuurlijk ook foto’s, een plattegrond en vaak ook een 360 ° functie. 

Je huis kopen of verkopen doe je dus bij Bob van Dijk Makelaardij. Zo kun jij je tijdens de verhuizing concentreren op wat belangrijk is voor jouzelf. Bob en Noortje regelen de rest! De service van Bob van Dijk staat als een huis!

Dit zeggen onze klanten

Super ondersteuning gehad bij de verkoop van ons huis door Bob en Noortje, een goed team met verstand van zaken. Wanneer u uw huis wilt verkopen of een huis wilt kopen, loop dan eens binnen bij Kade 37, een absolute aanrader!

Nelie Mol

Wat een topteam zijn Bob en Noortje! Ze schakelen snel, zijn goed bereikbaar maar vooral eerlijk en nuchter. Daar houden we van!

Avalon Tegelaar-Gommeren

Top geholpen door Bob en Noor, absolute aanrader als u wilt verhuizen of wilt kopen! The best in town!

Arno van Meel

Nieuwsbrief