Deel dit artikel:

Deel dit artikel:

Over Roosendaal

BN’ers spotten in Roosendaal!

18 June 2018

18 June 2018 | Over Roosendaal | Door: Redactie

Wie denkt dat er geen BN’ers in Roosendaal rondlopen heeft het mis! Met grote regelmaat zijn er BN’ers te spotten in en buiten het centrum van Roosendaal. Ook is er een flinke lading aan BN’ers die zelfs in Roosendaal geboren en getogen zijn. Waar er precies BN’ers in Roosendaal te vinden zijn en wie dit zijn? Dat lees je hier!

Maan van The Voice of Holland gespot in Tom’s Diner

Dat Tom’s Diner in de Raadhuisstraat een fotogenieke locatie is, dat wisten we natuurlijk al lang! Maan, winnares van The Voice of Holland in 2016, moet dit ook gedacht hebben. Afgelopen maand genoot ze van de lekkerste burgers in Brabant tijdens een fotoshoot voor het merk Colourful Rebel. Zo is BN’ers spotten wel heel eenvoudig, als ze gewoon aan een tafeltje naast je aanschuiven in je favoriete burger tent!

🌭🍔🍟 ketchup of mayo?? #MAANXCOLOURFULREBEL

A post shared by Maan (@maan.de.st) on

Vliegende sterren bij Indoor Skydive Roosendaal

Je ziet ze steeds vaker voorbij vliegen in Roosendaal: de Nederlandse en Belgische sterren! Indoor Skydive Roosendaal ontvangt met grote regelmaat BN’ers die maar al te graag een vlucht in de windtunnel willen maken. Zo kon je afgelopen maand Carlos, winnaar van Expeditie Robinson 2017 spotten, maar ook Guus Meeuwis, Najib Amhali, Carlo Boszhard en Bert Visscher hebben er inmiddels een aantal vluchten op zitten. Dus met wat geluk zie je tijdens je indoor skydive sessie zomaar een BN’er voorbij vliegen!

BN’ers in Roosendaal

Natuurlijk zijn er tijdens de vele evenementen in Roosendaal ook veel BN’ers te spotten. Zo kon je eind mei in Winkelcentrum de Roselaar genieten van optredens van Dave Roelvink en Lange Frans tijdens de Shopping Night! Tip: op zaterdagavond 23 juni komt niemand minder dan Mike Alderson zijn nieuwe single: ‘Wanneer’ presenteren bij Chagall! Ook kun je tijdens deze avond Jan Koevoet, Petra van Zundert, Dennis Jones en Youri Sprenkels spotten.

Gelukkig hebben we de foto's nog! ✨ Het was weer een gezellige Shopping Night met Dave Roelvink & Lange Frans! 👏Herken jij jezelf of iemand anders? Taggen maar! 😊

Posted by Winkelcentrum Roselaar on Monday, 28 May 2018

Bekende Roosendalers

Natuurlijk is ook Roosendaal een kweekvijver van bekende Nederlanders! Het barst van de bekende Roosendalers, ook wel BR’ers genoemd. Wat dacht je bijvoorbeeld van Frans Bauer? Opgegroeid in een woonwagen, maar geboren in Roosendaal. Ook cabaretier Jeroen van Koningsbrugge en fractievoorzitter van GroenLinks Jesse Klaver vinden hun roots in Roosendaal.

En alsof dat nog niet genoeg bekende namen zijn… Ook Paralympische judoka Sanneke Vermeulen, die een bronzen medaille pakte op de Paralympische Zomerspelen in Peking 2008 én winnares van The Voice Kids Fabiënne Bergmans mogen zich BN’ers én BR’ers noemen. BN’ers in Roosendaal dus!

Vandaag gezellig in Antwerpen met een middag concert !! Joehaaaaaaa !!

A post shared by Frans Bauer (@fransbauer_officiele) on

Welke BN’ers heb jij al in Roosendaal gespot?

 

[Foto header via Indoor Skydive Roosendaal]