Deel dit artikel:

Deel dit artikel:

Inspiratie

Blue Monday: zo overleef je de meest deprimerende dag van het jaar

14 januari 2020

14 januari 2020 | Inspiratie | Door: Redactie

De meest deprimerende dag van het jaar komt er weer aan: Blue Monday. Op maandag 20 januari is het zo ver. Ben jij er klaar voor? Of blijf je liever lekker onder de dekens? Dat is helemaal niet nodig! Wij geven dé tips om Blue Monday door te komen.

Wat is Blue Monday eigenlijk?

Een Britse psycholoog bedacht in 2005 Blue Monday. Volgens hem is de maandag van de laatste volle week van januari de dag waarop de meeste mensen zich treurig en neerslachtig voelen. Waarom? Dit zou te maken hebben met het feit dat goede voornemens inmiddels mislukt zijn en de zomer(vakantie) nog ontzettend ver weg lijkt. Blue Monday dus!

ROOS24 weet raad! Met deze tips kom je Blue Monday door:

Uiteten op maandag, waarom niet?

Soms wil je gewoon lekker uiteten op maandag. Blue Monday is daar het perfect excuus voor. Gelukkig zijn er in Roosendaal talloze restaurants gewoon open. Van Argentijnse biefstuk tot de lekkerste sushi. Gegarandeerd smullen dus!

Hier lees je bij welke 5 Roosendaalse restaurants je heerlijk kan gaan eten tijdens Blue Monday.

SALE in de binnenstad van Roosendaal!

Shoppen maakt alles beter, dus ook Blue Monday! Er is in Roosendaal nog volop SALE. Extra voordelig shoppen dus. Zowel voor de dames als heren maar ook zeker voor de kids, bijvoorbeeld bij Jeugdmode Van Zeggeren. Blue Monday? Merk je niets van in Roosendaal!

Ga NU aan de slag met jouw goede voornemens #fitgirl in 2020!

Het is zeker nog niet te laat om aan je goede voornemens te beginnen of ze weer opnieuw op te pakken! Wil je afvallen, gespierder worden of heb je andere sportieve doelstellingen?

Loop dan tijdens Blue Monday eens binnen bij My Health Store. Peter van My Health Store in de Raadhuisstraat begeleidt je naar jouw persoonlijke doel! Wil je actief aan de slag met sport? Bekijk dan eens de mogelijkheden bij Pepp.fit. Nick zorgt ervoor dat je maximaal fit in minimale tijd wordt!

Trek je er gewoon niets van aan, dat Blue Monday

De meest simpele tip die we je kunnen geven is: trek je er gewoon niet zoveel van aan! Wie heeft er eigenlijk bedacht dat we ons op maandag 20 januari rot of neerslachtig zouden moeten voelen? Wees een dagje extra lief voor je familie en vrienden. Knoop eens een praatje aan met iemand op straat. Doe aanstaande maandag wat extra je best. Dan voel je helemaal niets van Blue Monday!

Blue Monday? Eitje!

Dit zijn ze, met deze tips kom je de meest deprimerende dag van het jaar zeker door. Heb jij nog meer tips om Blue Monday door te komen? Laat het ons weten op Facebook!