Deel dit artikel:

Deel dit artikel:

ROOS24 Blue Monday
Inspiratie

Blue Monday: zo overleef je de meest deprimerende dag van het jaar

16 januari 2019

16 januari 2019 | Inspiratie | Door: Redactie

De meest deprimerende dag van het jaar komt er weer aan: Blue Monday. Op maandag 21 januari is het zo ver. Ben jij er klaar voor? Wij geven dé tips om Blue Monday door te komen.

Wat is Blue Monday eigenlijk?

Een Britse psycholoog bedacht in 2005 Blue Monday. Volgens hem is de maandag van de laatste volle week van januari de dag waarop de meeste mensen zich treurig en neerslachtig voelen. Waarom? Dit zou te maken hebben met het feit dat goede voornemens inmiddels mislukt zijn en de vakantie nog ontzettend ver weg lijkt. Blue Monday dus!

ROOS24 weet raad! Met deze tips kom je Blue Monday door:

Check dé bezienswaardigheden in Roosendaal!

In Roosendaal is het eigenlijk bijna niet mogelijk om een dag als Blue Monday slecht door te komen. Er zijn talloze bezienswaardigheden en mooie plekken te bezoeken. Ja, zelfs als échte Roosendaler zijn er nog onbekende plekken te ontdekken.

Uiteten op maandag, waarom niet?

Soms wil je gewoon lekker uiteten op maandag, zeker op een dag als Blue Monday! Gelukkig zijn er in Roosendaal talloze restaurants gewoon open. Smullen dus! Hier lees je bij welke 5 Roosendaalse restaurants je heerlijk kan gaan eten tijdens Blue Monday.

Het is nog volop SALE in de binnenstad van Roosendaal!

Shoppen maakt alles beter, dus ook Blue Monday! Er is in Roosendaal nog volop SALE. Extra voordelig shoppen dus. Blue Monday? Merk je niets van in Roosendaal!

Ga NU aan de slag met jouw goede voornemens #fitgirl in 2019!

Het is zeker nog niet te laat om aan je goede voornemens te beginnen! Wil je afvallen, gespierder worden of heb je andere sportieve doelstellingen? Loop dan tijdens Blue Monday eens binnen bij My Health Store. Peter van My Health Store in de Raadhuisstraat begeleidt je naar jouw persoonlijke doel!

Blue Monday? Eitje!

Dit zijn ze, met deze tips kom je de meest deprimerende dag van het jaar zeker door. Heb jij nog meer tips om Blue Monday door te komen? Laat het ons weten op Facebook!