Maandag 10:00 - 17:30

Dinsdag 09:00 - 17:30

Woensdag 09:00 - 17:30

Donderdag 09:00 - 17:30

Vrijdag 09:00 - 17:30

Zaterdag 09:00 - 17:00

Zondag -

Bloemenatelier Klimop

Brugstraat 74
4701 LK, Roosendaal

0165532609 Mail Bloemenatelier Klimop Route naar de winkel

Adresgegevens

Openingstijden

Deel dit artikel:

Deel dit artikel:

Bloemenatelier Klimop boeket
Uitgelichte ondernemers

Bloemenatelier Klimop: voor jouw bloemstukken op maat!

1 maart 2019

1 maart 2019 | Uitgelichte ondernemers | Door: Redactie

Ondanks dat eigenaresse Esther haar roots eigenlijk in Dordrecht heeft liggen, is ze nu toch al zo’n 22 jaar met haar onderneming gevestigd in Roosendaal. Je kent haar misschien van het bloemenatelier in de Roselaar. In 2009 verliet ze het winkelcentrum om zich volledig te richten op haar onderneming in de Brugstraat. Zodra je binnen stapt kom je terecht in een oase van prachtige bloemen, planten en bloemstukken. Oh en je komt Pip tegen natuurlijk, de Jack Russel.

Esther vond in 1995 al haar uitdaging in Roosendaal. Toen nog in loondienst als bedrijfsleidster, later nam ze de onderneming over in 1997. Sinds 2008 is haar winkel in het pand in de Brugstraat gevestigd. ‘Ik ben ontzettend blij met de plek waar ik nu zit. Het oude pand heeft veel uitstraling. We hebben een tuin met een achteringang. Je ziet dat klanten deze ingang veel gebruiken. Het geeft toch wat huiselijks mee, binnen kunnen lopen via de achteringang’ stelt Esther.

Bloemstukken voor eindeloos lang plezier

Esther en haar team zijn sterk in het maken van blijvende bloemstukken. Hier worden veel takken en ingedroogd groen in verwerkt. Ook verwerken ze er andere materialen in, zoals zijde. Zo maken ze stukken compleet naar wens. Eigenlijk is niets te gek. En het mooie is dat je zo’n bloemstuk dus niet na een week bij het afval hoeft te gooien. Je hebt er super lang plezier van!

Neem alvast een kijkje

Klimop Bloemenatelier boeket
Klimop Bloemenatelier bloemen

Voor een waardig afscheid

Een heel speciaal onderdeel van het werk van Esther is de samenwerking die ze heeft met verschillende uitvaartondernemingen. Samen met haar team maakt ze rouwboeketten volledig naar wens. Of het nu gaat om een plukboeket waar witte rozen uit geplukt kunnen worden of een compleet stuk met breiwerk er in. Alles is mogelijk.

‘Het mooiste is als de familie de wensen zelf komen bespreken in de winkel. Zo krijg ik een gevoel bij de persoon waarvoor de uitvaart is. Dat we zo’n belangrijk onderdeel mogen verzorgen als laatste afscheid, dat geeft ons heel veel voldoening’, legt Esther uit.

Klimop Bloemenatelier bloemen

Dat we zo’n belangrijk onderdeel mogen verzorgen als laatste afscheid, dat geeft ons heel veel voldoening.

- Esther, Bloemenatelier Klimop

Advies aan huis

Niet alleen voor blijvende bloemstukken en rouwboeketten kun je bij Esther terecht. Natuurlijk ook voor reguliere boeketten en bruidswerk. Is er nog meer? Jazeker! ‘We komen ook bij mensen thuis en bij bedrijven op kantoor. Dan geven we advies over de invulling van een ruimte op het gebied van beplanting. Ook kun je bij ons een abonnement afsluiten, zodat we iedere week een vers bloemstuk bij je komen brengen!’ vertelt Esther enthousiast.

 

Bloemenatelier Klimop: doe mij maar een bosje!

Een bosje bloemen kan altijd, toch? Er is altijd wel iemand die een bosje kan gebruiken! Loop dus eens binnen bij Bloemenatelier Klimop en laat je door Esther verrassen met een bloemstuk volledig naar jouw wensen.

Ben je alvast toe aan een flinke portie kleur en gezelligheid? Volg Bloemenatelier Klimop op Facebook en blijf op de hoogte!

Nieuwsbrief