Deel dit artikel:

Deel dit artikel:

Dit zijn de bekende honden in Roosendaal
Over Roosendaal

Speciaal voor Dierendag 2019: dit zijn de meest bekende honden in Roosendaal!

2 oktober 2019

2 oktober 2019 | Over Roosendaal | Door: Redactie

Het is weer bijna Dierendag! Op vrijdag 4 oktober zetten we onze viervoeters uiteraard extra in het zonnetje. Ook in het centrum van Roosendaal kom je de leukste honden tegen. Er zijn er inmiddels een aantal zó bekend dat je ze wel moet herkennen! We hebben de leukste en meest bekende honden in Roosendaal voor je op een rijtje gezet.

Floris van XCPT Formale

Waar Marcel gaat, gaat Floris. Je zult Floris vast wel eens gezien hebben bij XCPT Formale! Deze knappe viervoeter komt je vrolijk begroeten wanneer je op zoek bent naar een nieuwe outfit.

Abbey: gezelschap tijdens een knipbeurt bij Bruut

Wat een schatje! Abbey is de husky die de hele week klaar staat om jou te begroeten bij Bruut Barbershop. Deze knapperd is dit jaar 6 jaar geworden en het wordt dus hoog tijd dat je haar eens gaat feliciteren. En je haar laat knippen natuurlijk. Vind ze leuk!

Instagram Famous: Boef de labradoodle!

We hebben zelfs een échte influencer-hond in Roosendaal wonen. Boef de labradoodle heeft maar liefst 5.456 volgers op Instagram. Dit knappe koppie is vaak te vinden op het strand, maar is in Roosendaal het meest te spotten. Wil je graag een selfie met influencer Boef? Wel even lief vragen! 😉

View this post on Instagram

Good morning 😃🌞

A post shared by Boef the Labradoodle (@misterboef) on

Tool: de upcoming dogfluencer

Puppy! 😍 Tool is een nieuwe aanwinst in de hondenwereld in Roosendaal en wij zijn verliefd. Wat jij? Tool is nu vier maanden jong en is regelmatig te vinden bij zijn baasje bij Red Banana in het centrum van Roosendaal. Heb jij ‘m al gespot?

Solo kom je tegen bij de Wilde Wingerd

Nog zo’n bekende viervoeter! Solo kom je tegen bij bloembinderij de Wilde Wingerd. Dus wanneer je een prachtige bos bloemen of een mooie plant uit zoekt, geef dan ook vooral Solo wat aandacht. Maar vergeet niet dat ook hondjes hun schoonheidsslaapjes nodig hebben, dus dan vooral niet storen. 😉

Solo hond Wilde Wingerd

Duke the Dutch boxer

Deze Roosendaalse boxer is écht bekend. Duke heeft namelijk meer dan 23.000 volgers op Instagram! Wij snappen wel waarom. Duke is grappig, knap en ook poseren ligt haar erg goed. Jij gaat haar toch ook volgen op Instagram?

Gaat er een lampje branden? Joep van TopLight!

Als er een hond is die niet te missen is in het centrum van Roosendaal dan is het Joep wel. Deze trouwe vriend is altijd te vinden voor de deur van TopLight op de Markt. Bij slecht weer waakt hij over de etalage. Vergeet ‘m zeker niet te begroeten wanneer je langs loopt.

Publiée par Toplight Roosendaal sur Mardi 2 septembre 2014

 

Interieurhond Jules: voor al je interieuradvies op maat!

Jules de beagle werkt al van pups af aan bij Gommeren Woninginrichting. Ondervloeren worden uitvoerig getest en bij het uitzoeken van nieuwe collecties heeft Jules een dikke vinger, of in dit geval poot, in de pap. Breng je binnenkort een bezoekje aan Gommeren? Jules geeft je graag een pootje!

Jules Gommeren

 

Wij willen meer bekende honden in Roosendaal!

Dit zijn ze, de meest bekende honden in het centrum van Roosendaal. Heb jij nou ook een hele leuke hond? Deel de leukste foto met ons op Facebook en wie weet voegen we jouw viervoeter wel toe aan dit blog! Fijne Dierendag!