Deel dit artikel:

Deel dit artikel:

Solo hond Wilde Wingerd
Over Roosendaal

Speciaal voor Dierendag 2018: dit zijn de meest bekende honden in Roosendaal!

2 October 2018

2 October 2018 | Over Roosendaal | Door: Redactie

Het is weer Dierendag! Op donderdag 4 oktober zetten we onze viervoeters uiteraard extra in het zonnetje. Ook in het centrum van Roosendaal kom je de leukste honden tegen. Er zijn er inmiddels een aantal zó bekend dat je ze wel moet herkennen! We hebben de leukste en meest bekende honden in Roosendaal voor je op een rijtje gezet.

Floris van XCPT Formale

Waar Marcel gaat, gaat Floris. Je zult Floris vast wel eens gezien hebben bij XCPT Formale! Deze knappe viervoeter komt je vrolijk begroeten wanneer je op zoek bent naar een nieuwe outfit.

Gaat er een lampje branden? Joep van TopLight!

Als er een hond is die niet te missen is in het centrum van Roosendaal dan is het Joep wel. Deze trouwe vriend is altijd te vinden voor de deur van TopLight op de Markt. Bij slecht weer waakt hij over de etalage. Vergeet ‘m zeker niet te begroeten wanneer je langs loopt.

Publiée par Toplight Roosendaal sur Mardi 2 septembre 2014

 

Instagram Famous: Boef de labradoodle!

We hebben zelfs een échte influencer-hond in Roosendaal wonen. Boef de labradoodle heeft maar liefst 5.671 volgers op Instagram. Dit knappe koppie is vaak te vinden op het strand, maar is in Roosendaal het meest te spotten. Wil je graag een selfie met influencer Boef? Wel even lief vragen! 😉

View this post on Instagram

Good morning 😃🌞

A post shared by Boef the Labradoodle (@misterboef) on

Hulphond Mikey

Deze knappe witte herder Mikey is de steun en toeverlaat van zijn baasje. Hij helpt Mariella met alledaagse dingen, zoals het open en dicht doen van deuren. Je komt ze regelmatig tegen in het centrum van Roosendaal. Ook Mikey heeft een eigen Instagram account waar zijn avonturen op te volgen zijn.

Maar let wel op! Mikey is een hulphond en mag je dus niet aaien of aandacht geven wanneer hij zijn werk uitvoert.

Solo kom je tegen bij de Wilde Wingerd

Nog zo’n bekende viervoeter! Solo kom je tegen bij bloembinderij de Wilde Wingerd. Dus wanneer je een prachtige bos bloemen of een mooie plant uit zoekt, geef dan ook vooral Solo wat aandacht. Maar vergeet niet dat ook hondjes hun schoonheidsslaapjes nodig hebben, dus dan vooral niet storen. 😉

Solo hond Wilde Wingerd

 

Interieurhond Jules: voor al je interieuradvies op maat!

Jules de beagle werkt al van pups af aan bij Gommeren Woninginrichting. Ondervloeren worden uitvoerig getest en bij het uitzoeken van nieuwe collecties heeft Jules een dikke vinger, of in dit geval poot, in de pap. Breng je binnenkort een bezoekje aan Gommeren? Jules geeft je graag een pootje!

Jules Gommeren

 

Dit zijn ze, de meest bekende honden in het centrum van Roosendaal. Heb je een aanvulling? Laat het ons vooral weten. Fijne Dierendag!