Van ‘niets’ ‘iets’ maken
Bij Bakkerij van den Bemd kun je terecht brood en banket: de lekkerste worstenbroodjes, speltbrood, luxe belegde broodjes, (foto)taarten of het Roosendaolertje, het oudste gebakje van Roosendaal.
Pluis: ‘We streven elke dag naar de beste kwaliteit. Om dat te bereiken, werken we alleen met de allerbeste grondstoffen, we verbouwen zelfs ons eigen graan! Dit wordt geschoond en gemalen door een molenaar in Zierikzee. We bakken daar ons eigen ‘Molenbempie’ brood van.’
Bij Bakkerij van den Bemd kun je dagelijks al om 7 uur ’s ochtends terecht, op zaterdag zelfs om 6 uur!
Bakkerij van den Bemd is meer dan een broodbakker alleen.
Naast het grote assortiment brood en banket biedt bakkerij Van den Bemd ook speciale producten en diensten. Ze verzorgen graag bedrijfslunches, broodbuffetten en koffietafels, eventueel ook op locatie.
Pluis: ‘Het mooie aan het bakkersvak is dat je ‘niets’ ‘iets’ kunt maken. Daar houden we van!’