Deel dit artikel:

Deel dit artikel:

Evenementen

Ga op zondag 17 juni Back To The Fifties in Roosendaal!

15 June 2018

15 June 2018 | Evenementen | Door: Redactie

In het verkeerde jaartal geboren? Of verlang je terug naar de ‘goede oude tijd’? Dan is het Back To The Fifties Festival in Roosendaal jouw place to be op zondag 17 juni! Muziek, kleding, auto’s: je vindt ze dit weekend allemaal in jaren vijftig stijl, net als de stoere rockers met vetkuiven én dames in de mooiste gekleurde jurken en petticoats.

Jaren vijftig

Tussen 12:30 en 23:30 uur kun je op de Oude Markt genieten van live optredens van bands uit binnen- en buitenland, bekijk je de mooiste Classic Cars en kun je zelfs verschillende 50’s dansworkshops volgen! Stichting Blues Promotions Roosendaal organiseert dit jaar voor de vierde keer op rij het Back To The Fifties Festival in Roosendaal met als doel: ‘Keep the blues alive!’

Natuurlijk kun je ook heerlijk struinen over de Fifties markt! Hier vind je rekken vol jurken, petticoats en prachtige pakken. Laat je omtoveren in jaren vijftig stijl door je haar te laten stijlen of je nagels te laten lakken. Geïnspireerd? Je kunt direct een dansje wagen tijdens de 50’s Dance Clinic of de Boogie Academy! De jaren vijftig bands uit Nederland, Duitsland én Engeland zorgen voor de ultieme beleving. Je waant je écht in de jaren vijftig!

Back To The Fifties op Vaderdag!

Het toeval wil dat het zondag ook nog eens Vaderdag is. Komt dat even mooi uit! Is hij een Classic Car liefhebber, trekt hij graag zijn dansschoenen aan of snuffelt hij het liefst tussen vinyl (die grote cd’s) op zoek naar klassieke pareltjes uit de jaren vijftig? Dan is dit de uitgelezen kans om er samen met je vader op uit te gaan en een bezoekje te brengen aan het Back To The Fifties Festival in Roosendaal! De toegang is helemaal gratis.

Old skool dineren in stijl

Krijg je geen genoeg van de jaren vijftig? Breng dan ook een bezoekje aan Tom’s Diner in de Raadhuisstraat. Dé locatie om je dag Back To The Fifties af te sluiten in stijl! Je eet hier in jaren vijftig stijl de lekkerste burgers, milkshakes en huisgemaakte cheesecake. Vergaap je ondertussen aan alle neon, jukeboxen en Amerikaanse diner accessoires. Alsof je regelrecht in de film Grease bent gestapt!

#americandiner #americanrestaurant #diner #diners #fifties #fiftiesstyle

A post shared by Tom's Diner (@tomsdinerroosendaal) on

Klaar voor een flinke portie Rock ‘n Roll? Tot zondag!