Deel dit artikel:

Deel dit artikel:

Evenementen

Appeltje Eitje: hét foodtruck festival van Roosendaal nu nog langer!

17 februari 2018

17 februari 2018 | Evenementen | Door: Redactie

Yes! Van het Foodtruck festival Appeltje Eitje geniet je dit jaar maar liefst 3 dagen. Het festival in het Vrouwenhofpark was vorig jaar een groot succes. Hoe kan het ook anders met een festival voor food!? Met 6000 bezoekers is de kans groot dat jij er een van was. Dan weet je als geen ander hoe heerlijk de sfeer, de muziek en nog beter: het eten was!

appeltje eitje foodtruck festival roosendaal roosendaal24

Foodtruck festival Appeltje Eitje

Het foodtruck festival van Roosendaal: Appeltje Eitje. Dat dachten de organisatoren vast ook toen ze besloten om het festival te verlengen van één dag, naar drie dagen! Een top besluit wat ons betreft. Het is hét festival voor food liefhebbers (eigenlijk voor iedereen dus) en het vindt ook dit jaar weer plaats in het Vrouwenhofpark. Je kunt het festival dit jaar dus zelfs drie dagenlang bezoeken op 4, 5 & 6 mei. Het festival is er meer dan klaar voor met wilde (eet)plannen. En het mooiste is: de toegang is gratis!

What to do?

Biefstuk, wrap kipsaté, gegrilde zalm, pasta pollo of gewoon een lekker frietje. Zelfs vegetarisch eten is aanwezig. Een dag, of eigenlijk drie dagen, bij het foodtruck festival Appeltje Eitje kun je vullen met versbereide gerechten, toffe live muziek en een top sfeer. Zorg dat je genoeg ruimte hebt om heerlijk te eten want er zijn zo’n 20 lokale foodconcepten en mobiele keukens uit heel Nederland waarmee jij jouw buikje kunt vullen. Er is voor ieder wat wils! Naast het heerlijke eten is er natuurlijk ook gedacht aan: het drinken. Denk aan luxe (speciaal) bieren, wijnen en nog veel meer!

appeltje eitje foodtruck festival roosendaal roosendaal24

Iedereen is welkom!

Het foodtruck festival Appeltje Eitje is toegankelijk voor alle leeftijden en voor alle leeftijden zijn er activiteiten. Dus of je nu met je vriendengroep komt, of met je gezin: gezelligheid is gegarandeerd! Voor de kinderen is zelfs een hele kindercorner met springkussens en een kindertheater en de kids kunnen zich zelfs laten schmincken.

Openingstijden

Appeltje Eitje is er al voor jou vanaf vrijdag 4 mei! Je kunt hier de vrijdagmiddagborrel inluiden of de borrel gewoon op het festival houden! Ook zaterdag 5 mei en zondag 6 mei geniet je van dit heerlijke foodtruck festival.

  • 4 mei 2018: 16:00 – 23:00 uur
  • 5 mei 2018: 13:00 – 23:00 uur
  • 6 mei 2018: 13:00 – 21:00 uur

Met wie kom jij smullen!?