Deel dit artikel:

Deel dit artikel:

Evenementen

Appeltje Eitje Bierfestival op 24, 25 en 26 augustus

14 June 2018

14 June 2018 | Evenementen | Door: Redactie

Foodtruck festival Appeltje Eitje in mei was met ruim 10.000 bezoekers meer dan geslaagd. Dat smaakt natuurlijk naar meer! De organisatoren van Appeltje Eitje kunnen niet wachten tot volgend jaar en komen daarom met hoppig nieuws over een nieuw event: het Appeltje Eitje Bierfestival 2018, het eerste speciaalbier festival van Roosendaal. Dat is weer eens wat ambers toch?

Appeltje Eitje Bierfestival 2018 Roosendaal24

Speciaalbier festival

In het weekend van 24, 25 en 26 augustus vindt het eerste speciaalbier festival van Roosendaal plaats. Dit keer is er niet gekozen om het Vrouwenhofpark, maar de Nieuwe Markt om te toveren tot hét bierwalhalla van Roosendaal. Tijdens het driedaagse festival kun je kiezen uit maar liefst zestig verschillende bieren van vijftien bekende en minder bekende bierbrouwerijen. Aan alle speciaalbier liefhebbers is gedacht. Drink met mate(n) de lekkerste blondjes of kies voor een wat zwaardere en fruitige IPA. Het Vlaams rood staat ons al op de wangen!

Voor ieder wat wils

‘Ik houd niet zo van bier’. Onwaarschijnlijk, maar het kan. Het Appeltje Eitje Bierfestival is gelukkig meer dan een speciaalbier festival. Appeltje Eitje heeft namelijk wederom diverse bekende foodtrucks opgetrommeld die voor de nodige lekkernijen zorgen. Ook  de gin- en wijnliefhebbers worden op hun wenken bediend in de wijnarea en bij de cocktailbar. Er wordt uiteraard ook fris geserveerd en voor de kinderen is er een kinderhoek. De DJ zorgt voor een toffe vibe of beter gezegd: leven in de brouwerij.  Geen excuses dus om je af te melden voor dit toffe bierfestival, behalve misschien maandagochtend op je werk.

Openingstijden Appeltje Eitje Bierfestival

Appeltje Eitje Bierfestival opent op vrijdag 24 augustus haar deuren. Start je weekend dus met een vrijdagmiddagborrel op de Nieuwe Markt. Zaterdag en zondag wordt het bourgondisch weekend hervat. En goed om te weizen: toegang is gratis!

  • 24 augustus 2018 – 16:00 – 23:00
  • 25 augustus 2018 – 13:00 – 23:00
  • 26 augustus 2018 – 13:00 – 21:00

Wij hebben er zin in! Met wie kom jij genieten?