Deel dit artikel:

Deel dit artikel:

Roos24 gouden cadeaukaart winnen
Prijzen

Volg de hints en scoor een gouden cadeaukaart met 250 euro shoptegoed!

7 juli 2019

7 juli 2019 | Prijzen | Door: Redactie

Of we een zonnesteek opgelopen hebben? Welnee! Je maakt in juli de hele maand kans op één van de gouden ROOS24 cadeaukaarten met 250 euro shoptegoed. Hoe? Ga mee op onderzoek en volg de hints. In dit blog leggen we je alles haarfijn uit!

Gouden ROOS24 cadeaukaart

Ja, je leest het goed. Een gouden ROOS24 cadeaukaart! En niet zomaar één. Hij is namelijk 250 euro waard. Komt dat even goed uit. Kun je mooi besteden bij de + 50 deelnemende winkels en horeca zaken. We geven 4 cadeaukaarten weg aan de grootste speurneuzen van Roosendaal!

Volg de hints op Facebook

Vier maandagen in juli verstoppen we in de binnenstad van Roosendaal een gouden cadeaukaart met maar liefst 250 euro shoptegoed. Vervolgens krijg je die week drie keer een hint in de vorm van een foto of omschrijving. Op maandag, woensdag én vrijdag. Ben je er achter waar de cadeaukaart ligt? Haast je dan naar die locatie voor je te laat bent! Lukt het jou om de hints te ontcijferen?

De hints zijn alleen op Facebook te vinden dus zorg ervoor dat je in juli de Facebookpagina van ROOS24 goed in de gaten houdt. Ben je geen lid van Facebook? Geen paniek, je kunt de hints onderaan dit blog terugvinden. 

Opladen en besteden

Heb je een gouden cadeaukaart te pakken? Gefeliciteerd! In de envelop zitten de instructies voor de opvolging. Wij zorgen dan dat je snel kunt shoppen met jouw shoptegoed. Dit shoptegoed kun je natuurlijk besteden bij alle deelnemende winkels en horeca zaken!

Roos24 gouden cadeaukaart winnen

Actievoorwaarden

  • Looptijd actie: maandag 1 tot en met zondag 28 juli 2019
  • Prijzen: 4x gouden ROOS24 cadeaukaart met 250 euro shoptegoed
  • Tips: zijn iedere maandag, woensdag én vrijdag te vinden op de Facebookpagina van ROOS24 en hieronder in het blog
  • Uitwerking: Er ligt geen fysiek gouden cadeaukaart met 250 euro shoptegoed verstopt, maar een gouden envelop met begeleidende brief
  • Verzilveren: indien een gouden cadeaukaart is gevonden volg je de instructies op in de begeleidende brief
  • Check de cadeaukaart pagina voor meer informatie over de ROOS24 cadeaukaart
  • Eerder winnaars van een gouden cadeaukaart zijn uitgesloten van verdere deelname aan deze actie

Winnaars gouden ROOS24 cadeaukaart

De eerste cadeaukaart is gevonden bij ‘t Bloemen Huis op donderdag 4 juli door Priscilla en Marjo. Van harte gefeliciteerd. Op maandag 8 juli verstoppen wij weer ergens in de binnenstad een gouden envelop. Houd de Facebookpagina en dit blog in de gaten voor nieuwe hints!

winnaar gouden cadeaukaart

De tweede cadeaukaart is gevonden bij Expert Roosendaal op maandag 8 juli door Mirjam Veenstra. Van harte gefeliciteerd! Op maandag 15 juli verstoppen wij weer ergens in de binnenstad een gouden envelop. Houd de Facebookpagina en dit blog in de gaten voor nieuwe hints!

Winnaar gouden cadeaukaart week 2

Hints derde gouden envelop

De derde gouden cadeaukaart is verstopt en dit is hint 1! 🤩'7 dagen per week overdekt shoppen!' 🛍Meer info: http://bit.ly/gouden-cadeaukaart

Publiée par ROOS24 sur Lundi 15 juillet 2019

De derde gouden cadeaukaart is verstopt en om jullie al iets meer in de goede richting te sturen is dit hint 2! 🤩'Of…

Publiée par ROOS24 sur Mercredi 17 juillet 2019