Deel dit artikel:

Deel dit artikel:

Terras drankjes Roosendaal24 Milano Torino
Over Roosendaal

8x de leukste terrasjes in Roosendaal!

20 July 2018

20 July 2018 | Over Roosendaal | Door: Redactie

Het ziet er naar uit dat we voorlopig kunnen blijven genieten van de zomerse temperaturen, met zelfs een kleine hittegolf in het vooruitzicht. Dat vraagt om verkoeling! En hoe kun je die verkoeling het beste opzoeken? Op het terras met een ijskoud drankje natuurlijk. Wij hebben de leukste terrasjes in Roosendaal voor je op een rijtje gezet.

Het terras “tussen de markten” van Captain’s Cook

Het grote beschutte terras van Captain’s Cook ligt aan het voetgangersstraatje “Tussen de Markten”. De eerste zonnestralen vang je hier, want het terras ligt op het zuiden. Hier geniet je van een grote bierenkaart en de lekkerste lunchgerechten!

Posted by Captain Cook's Grand Pub / Restaurant / Terras / Zalen on Sunday, 18 February 2018

Het beste terras van Nederland vind je bij het Hooihuis!

In 2016 is het terras van het Hooihuis uitverkozen tot ‘Beste terras van Nederland’. En of het een fijn terras is! De prachtige tuin omringd met bomen, Jeroen de pauw die af en toe een kijkje komt nemen én de vele evenementen die de komende tijd op het programma staan. Ja, bij het Hooihuis moet je zijn voor een heerlijke zomerse middag vol eten en drinken.

Gezelligheid ten top: plof neer bij Grand Café Chagall

Neerploffen op de Markt is altijd een goed idee, en dan mag je zeker Grand Café Chagall niet missen. Hier zit je midden in de gezelligheid, pak je de nodige zonnestraaltjes mee én kun je zomaar eens blijven hangen voor een avondje dansen. Trek je dansschoenen maar aan!

Wat waren de afgelopen 2 dagen van Hap&Stap geweldig! Ook met dank aan de Dellanoy Brothers voor twee fantastische feesten op ons terras!! Vandaag staan we weer voor jullie klaar. #teamchagall

Posted by Chagall Roosendaal on Monday, 21 May 2018

‘t Paviljoen

Moe en voldaan na een warme dag shoppen? Ook op de Nieuwe Markt kun je terecht voor een heerlijk verkoelend drankje. ‘t Paviljoen heeft een heerlijk terras, waar je zowel in het zonnetje als lekker koel onder een parasol kunt zitten. Op de uitgebreide kaart kun je ook diverse lunchgerechten, taart en verschillende soorten koffie vinden. Lekker hoor!

Wij zijn deze week nog geopend! ☀️ Wie komt er voor onze vakantie nog lunchen, een taartje eten of koffie drinken? ☕️🍰🥪

Posted by 't Paviljoen on Wednesday, 18 July 2018

De lekkerste cocktails en biertjes? Dan moet je op het terras van de Bonnefooi zijn!

Rubberen Robbie, White Mamba, T.I.T.S. … Een kleine greep uit de bijzondere selectie bieren bij Bonnefooi in de Raadhuisstraat. Naast bieren serveren ze ook de lekkerste zelfgemaakte cocktails. Het terras is klein maar fijn. Ben je op zoek naar een plek in Roosendaal met bijzondere biertjes én de lekkerste selectie aan finger food? Hier moet je zijn!

Gluren over de Nieuwe Markt op het dakterras van de Hema

Wist je dat je bij de Hema ook gewoon lekker een terrasje kunt pakken? Het dakterras is onlangs helemaal gerenoveerd en heeft een fantastisch uitzicht over de Nieuwe Markt. Lekker gluren dus! Je kunt er terecht voor alle Hema klassiekers zoals het ontbijtje, tompoezen, belegde broodjes en meer.

Dakterras Hema

Drankjes aan de voet van de St. Jan

Aan de voet van de St. Jan ligt het gezellige terras van Lunchcafé Lente. Hier staat Yvonne met haar team klaar met de lekkerste zelf gebakken taartjes. Je kunt hier o.a. terecht voor een Lente’s lunch met een heerlijk glaasje prosecco of een 1001 nacht High Tea. Daar wordt je toch vrolijk van?!

Terras Lente

Lekkerder gaat het niet worden: de binnentuin van LunchLokaal Noen

De binnentuin van LunchLokaal Noen valt wel een beetje in de categorie ‘Verborgen Pareltjes’. In deze oude stadsboerderij ga je heel even terug in de tijd. Het terras is één van de fijnste plekjes in Roosendaal. De service en lunchkaart trouwens ook. 😉

Wat een geweldig plekje in Roosendaal!

A post shared by Esther Zeelenberg (@estherzeelenberg) on

De leukste terrasjes in Roosendaal

Dat zijn ze! Onze selectie van de leukste terrasjes in Roosendaal. Wat is jouw favoriete terrasje op een zonnige dag?