Deel dit artikel:

Deel dit artikel:

ROOS24 Zomervakantie
Over Roosendaal

7x de leukste dingen om te doen in de zomervakantie

16 juli 2020

16 juli 2020 | Over Roosendaal | Door: Redactie

De zomervakantie is in volle gang! Gaat je vakantie helaas niet door? In Roosendaal is er genoeg te beleven om alsnog een super leuke en onvergetelijke zomervakantie te hebben. Wij zetten de 7 leukste dingen om te doen voor je op een rijtje. Samen maken we er een mooie zomer van!

1. Zwemmen in zwembad De Stok

Afkoelen maar! Het zwembad mag natuurlijk niet in dit lijstje ontbreken. Zwembad De Stok heeft een binnenbad en verschillende buitenbaden. Zo kun je zowel op een zomerse als minder zomerse dag je hart ophalen. Voor de kleintjes is er het pierenbad, de oudere kids mogen zich wagen aan de glijbaan. Vergeet een lekker ijsje niet na afloop! 😉

2. Springen in het Outdoor Springdorp

Een mega Outdoor Springdorp in Roosendaal! Met een oppervlakte van maar liefst 7.000m2 is er gigantisch veel spring plezier voor de kids deze zomervakantie. Iedere dag is er een speciaal programma met de leukste activiteiten. Wie komt er ook springen en plezier maken? 

Foto: Outdoor Springdorp Roosendaal

3. Summerfun 2020

Lekker blijven bewegen deze zomervakantie? SSNB Roosendaal heeft een super tof zomersportprogramma! Het programma van Summerfun 2020 zit vol met leuke activiteiten zoals boogschieten, beachvolleybal en een heuse vossenjacht. Voor kinderen van 5 tot en met 13 jaar oud. De activiteiten zijn op maandag, dinsdag en donderdag. Inschrijven kan heel gemakkelijk via de website!

4. Scoor een heerlijk ijsje bij Maddey’s

IJs mag natuurlijk niet ontbreken, het is tenslotte zomervakantie! Voor de lekkerste ijsjes moet je natuurlijk bij Maddey’s Roosendaal zijn. Iedere dag is er een wisselend ijsassortiment. Van smaken als spekkoek tot aardbei en van Bounty tot citroen. Wat is jouw lievelingssmaak? Wist je dat je ook heel lekker kunt lunchen bij Maddey’s? De lunchkaart is recent vernieuwd!

Maddey's ijssmaken Roosendaal
Foto: Maddey’s Roosendaal

5. Sla de speeltuin in het Vrouwenhof niet over

Een bezoekje aan Speeltuin Vrouwenhof mag natuurlijk niet ontbreken deze zomervakantie. Met heel veel toffe speeltoestellen is er voor ieder wat wils. Je hoeft niet te reserveren om te komen spelen. Ook mag je zelf een kleedje en een picknickmand vol lekkers meenemen. Hoe leuk is dat! Natuurlijk kun je ook lekker op het terras neerstrijken voor een heerlijke pannenkoek van het pannenkoekenrestaurant.

6. Shop till you drop!

Hebben de kids nog een mooie nieuwe zomerse outfit nodig? Sla dan zeker Jeugdmode Van Zeggeren in Winkelcentrum Passage niet over! Hier vind je de leukste outfits passend bij de zomervakantie. Natuurlijk kun je ook op de Nieuwe Markt en de Raadhuisstraat terecht voor de leukste winkels. Vergeet je je Roospas niet mee te nemen? Hiermee spaar je bij meer dan 50 deelnemende winkels en horecazaken voor gratis cadeau’s!

Na het shoppen wel wat lekkers verdient? Plof neer op het terras op de Markt en geniet van een heerlijke lunch!

7. Afkoelen op de Nieuwe Markt

Op hete dagen afkoelen midden in het centrum van Roosendaal. Hoe dan, vraag je jezelf vast af. Natuurlijk kan dat in de fonteinen op de Nieuwe Markt! Neem zwemspullen en een handdoek mee en de kids hebben uren plezier.

Markt Roosendaal

Een topzomer beleef je in Roosendaal!

Je hoeft niet ver weg te gaan om te genieten van een fantastische zomer. Dit jaar blijven we lekker dicht bij huis! Met deze tips beleef je een topzomer in Roosendaal. Welke zomerse activiteiten hebben jullie op de planning staan? Geniet van de vakantie, gewoon in Roosendaal!