Deel dit artikel:

Deel dit artikel:

roospas uitleg hema
Over Roosendaal

7 redenen waarom je een ROOSpas moet hebben

24 juni 2019

24 juni 2019 | Over Roosendaal | Door: Redactie

Ben je al in het bezit van een ROOSpas? Nee, nog niet? Je loopt hierdoor een hoop voordelen mis! Ken jij alle voordelen van de ROOSpas al? Wij hebben 7 redenen waarom je een ROOSpas zou moeten hebben voor je op een rij gezet.

Wat zijn ROOS24 en de ROOSpas precies?

ROOS24 is hét spaarprogramma van de Roosendaalse binnenstad! Als consument spaar je bij elke aankoop bij deelnemende winkels en horeca punten. Punten die je spaart worden gekoppeld aan jouw persoonlijke ROOSpas. Deze punten kun je inwisselen voor gratis producten in de vorm van cadeaus.

Je kunt bijvoorbeeld sparen voor de koffiespecialiteit van de Hema voor 100 punten en voor een kledingbeschermhoes van Bogers Mannenmode voor 3.500 punten. De ROOSpas kun je ook gebruiken voor korting op parkeren. Daarnaast doe je met een geregistreerde pas maandelijks automatisch mee aan de loterij om kans te maken op mooie prijzen.

1. De ROOSpas is helemaal gratis

Ja, je leest het goed! De ROOSpas is helemaal gratis. Je kunt dus na het registeren van jouw ROOSpas gelijk punten sparen bij jouw favoriete deelnemende winkels in de binnenstad. Stap 1 is dus het ophalen van jouw persoonlijke ROOSpas. De pas is verkrijgbaar bij alle deelnemende winkels en horeca.

Roospas tablet

2. Je kunt punten sparen bij 50+ winkels

Punten sparen kan inmiddels bij maar liefst 57 deelnemende winkels en horeca zaken. Van de lekkerste broodjes bij Bakkerij Van Den Bemd tot een zonnebril bij Optiek Van Wely. Je spaart op heel veel verschillende plekken heel gemakkelijk in de binnenstad van Roosendaal. En het mooie is dat er telkens weer nieuwe winkels en horeca zaken bij komen!

3. Je maakt iedere maand kans op de mooiste prijzen

Bij elke aankoop die je met je ROOSpas, wordt er automatisch een digitaal lotnummer aangemaakt. Je doet dus automatisch mee met de loterij. Aan het einde van de maand trekt ons systeem hier drie gelukkige winnaars uit. De prijzen zijn iedere maand weer anders. Hoe meer ROOSpas aankopen je doet, hoe meer kans je maakt!

maandprijswinnaar april Ellen Juwelier

4. Jouw ROOSpas activeren is heel simpel

Simpeler kan bijna niet! Jouw Roopas activeren doe je door een account aan te maken en je kaart te registreren:

Zie hier een instructievideo:

5. Je kunt de ROOSpas ook gebruiken voor voordelen met parkeren

In parkeergarages in de binnenstad van Roosendaal kun je gebruik maken van kentekenparkeren door je aan te melden bij Stadsparkeren met jouw persoonlijke ROOSpas. Je gespaarde punten worden automatisch verrekend én bij het parkeren wordt je kenteken automatisch herkend.

De voordelen van parkeren met de ROOSpas:

  • Gratis aanmelden
  • Met kentekenherkenning gaat de slagboom bij in- en uitrijden automatisch open
  • Geen gedoe meer bij de betaalautomaat
  • Betaal maandelijks een factuur
  • Jouw gespaarde ROOSpas punten kun je inzetten voor korting
  • Direct opzegbaar

maandprijzen februari gratis parkeren

6. Kom alles te weten over de deelnemende ondernemers

De deelnemende ondernemers hebben stuk voor stuk prachtige verhalen. Waar hun passie ligt, wat hun drijfveren zijn. Veel van deze ondernemers zijn inmiddels bekende gezichten in de binnenstad geworden! Kom alles te weten over de deelnemende ondernemers en geniet van hun verhalen en bijpassende foto’s op Facebook, Instagram én hier op ROOS24.nl.

https://www.instagram.com/p/BwUczAyAFcL/

7. En je spaart natuurlijk voor de mooiste cadeaus!

Punten sparen doe je natuurlijk niet voor niets! Bij elke aankoop die je doet met de ROOSpas ontvang je punten waarmee je spaart voor puntendeals. Met deze puntendeals kun je producten krijgen bij deelnemende winkels en horeca door je punten in te wisselen.

Je hoeft de gespaarde punten niet bij dezelfde deelnemer in te leveren als waar je ze hebt gespaard. Dus wanneer je 1.000 punten hebt ontvangen bij Optiek van Wely na de aanschaf van een nieuwe zonnebril, mag je die punten ook verzilveren voor een heerlijk flesje wijn bij Winebizz.

https://www.instagram.com/p/BxkRUT_I0jy/

Waar wacht je nog op? Scoor de ROOSpas nu!

Dit zijn ze, de 7 redenen waarom je een ROOSpas moet hebben. Ben je overtuigd? Ren dan snel naar één van de deelnemende winkels of horeca en scoor jouw ROOSpas. Registeren is zo gepiept en je kunt gelijk starten met het sparen van punten. Voor welke puntendeal ga jij?