Deel dit artikel:

Deel dit artikel:

Olala chocola Roosendaal
Inspiratie

6x de leukste groepsuitjes in Roosendaal!

12 september 2018

12 september 2018 | Inspiratie | Door: Redactie

Roosendaal is de ‘place to be’ als het gaat om groepsuitjes. Want wist je dat je alleen al in de binnenstad keuze hebt uit talloze verschillende workshops? Van bonbons maken tot piano leren spelen. Dus wil je er op uit met je vrienden, familie of collega’s? Lees dan snel verder, we hebben de leukste groepsuitjes in Roosendaal voor je op een rijtje gezet!

Krijg je geen genoeg van wijn? Doe een wijnproeverij of cursus bij Winebizz!

Alles leren over wijn, dat doe je natuurlijk door te proeven! Winebizz organiseert regelmatig wijnproeverijen en cursussen. Het ideale groepsuitje in Roosendaal voor de wijnliefhebbers! Dus wil je weten waarom je een bepaalde wijn juist wel of niet lekker vindt? Dan moet je bij Winebizz zijn!

‘t Bloemenhuis leert je alles over het maken van het perfecte bosje bloemen

Het perfecte bosje bloemen. Mooi, zul je denken. Maar daar zit meer achter dan je denkt. Laat je creativiteit de vrije loop en ga bloemschikken bij ‘t Bloemenhuis! Wie van jullie maakt het mooiste bosje?

Gitaar, piano of blokfluit leren spelen? Dan moet je bij Muziekcentrum Van Gorp zijn!

Op de Kade, naast Muziekcentrum Van Gorp, worden verschillende muzieklessen gegeven, ook voor groepen! Hoe leuk is het om met vrienden, familie of collega’s aan de slag te gaan achter de piano of om je favoriete liedje op de gitaar mee te kunnen pingelen? Wil de nieuwe Jimi Hendrix opstaan aub?

Olala, de lekkerste bonbons maak je natuurlijk zelf

Chocolade kan niemand weerstaan, toch? Bij Olala Chocolade maak je de lekkerste chocolade helemaal zelf. Volg een workshop bonbons maken met je vrienden, familie of collega’s en neem je zelf gemaakte bonbons lekker mee naar huis. Smullen maar!

Goed nieuws! Vanaf 1 februari kunt u ook workshops en kinderfeestjes boeken ( op woensdag, vrijdag en zaterdag) bij ons…

Publiée par Olala Chocola Roosendaal sur Mardi 23 janvier 2018

Maison et Moi zorgt dat jullie er lekker warmpjes bij zitten!

De Herfst is in aantocht. Tijd om de warmte op te zoeken. Hoe? Door je eigen plaid te breien natuurlijk! Bij Maison et Moi kun je terecht voor een workshop armbreien. Zo zitten jullie er lekker warmpjes bij. Ben je op zoek naar een ander groepsuitje? Maison et Moi verzorgd ook workshops verftechnieken, mandala maken en windlichten maken.

Leer échte koffie maken bij Caffè Dono

Caffè Dono tovert jullie om tot échte barista’s! Ga mee op reis en leer verschillende soorten koffie kennen door te ruiken en proeven tijdens de cup-workshop. Zelf koffie maken is gemakkelijk? Dat dacht je! Tijdens de barista workshop is het zwoegen en zweten, maar leer je wel heerlijke koffie zetten. Het ideale groepsuitje in Roosendaal voor de koffie-liefhebbers.

De leukste groepsuitjes in Roosendaal

Dit zijn ze, de zes leukste groepsuitjes in Roosendaal. Trommel al je vrienden, familie of collega’s op en ga lekker aan de slag. Delen jullie het resultaat met ons?