Adresgegevens

Openingstijden

Deel dit artikel:

Deel dit artikel:

123 Phone Repair reparatie
Uitgelichte ondernemers

123phonerepair: alles voor jouw telefoon!

11 december 2018

11 december 2018 | Uitgelichte ondernemers | Door: Redactie

We hebben het allemaal wel eens meegemaakt. Je laat je telefoon vallen en er zit een barst in het scherm. Of je telefoon is sinds enige tijd niet meer vooruit te branden en niks werkt meer zoals je wilt. Als zelfs rijst niet meer helpt, dan is er gelukkig nog 123phonerepair. Jouw telecomwinkel aan de Nieuwe Markt. 

123 Phone Repair portret

Meer dan een telecomwinkel

De naam zegt het al. 123phonerepair is gespecialiseerd in het repareren van telefoons. Maar 123phonerepair biedt zo veel meer dan dat. Ghazal en Kewan runnen een winkel samen. Zij zijn experts op het gebied van telefoons, laptops, computers en spelcomputers door hun verleden in de ICT. Naast reparaties kunnen zij je dus ook alles over deze apparaten vertellen en je adviseren. Dit maakt 123phonerepair een veelzijdige winkel met een hele speciale service.

Onder de naam Persianmods startte Ghazal en Kewan in 2008 hun onderneming in de Raadhuisstraat. Twee jaar geleden werd het tijd voor een uitbreiding qua winkel en assortiment. 123phonerepair was geboren. De winkel bestaat inmiddels uit zo’n vier medewerkers inclusief Ghazal en Kewan zelf. Ook begeleiden zij regelmatig stagiaires op het gebied van ICT en retail. ‘In het echt leer je toch het meest’, weet Ghazal ook. ‘Zeker omdat je bij ons ICT in de vorm van onderhoud en reparaties kunt combineren met verkoopwerkzaamheden in de winkel.’

De winkel is overzichtelijk. Het best verkochte product? De smartphone natuurlijk. ‘De iPhone en Samsung Galaxy zijn erg populaire producten. Maar hebben veel meer dan alleen smartphones.’ 123phonerepair verkoopt ook allerlei accessoires voor de smartphone. Maar ook voor laptops en spelcomputers. Printer nodig? Ook geen probleem. Van een ruim assortiment aan apparaten en accessoires tot de complete nazorg en gerichte service. Dat is wat 123phonerepair zo goed maakt.

Neem alvast een kijkje

123phonerepair
123phonerepair
123phonerepair
123phonerepair
123phonerepair

De extraatjes van 123phonerepair

Een nieuw abonnement nodig, maar je hebt geen idee hoeveel internet je nodig hebt of welke smartphone daarbij past? Ghazal en Kewan weten het wel! Zij nemen al jouw wensen mee om tot het perfecte abonnement of toestel te komen. Niet alleen voor jouw mobiele abonnementen, maar ook voor thuis of op de zaak.

123phonerepair denkt sowieso met je mee. Heb je geen tijd om je telefoon weg te brengen voor een reparatie? Geen probleem, want 123phonerepair biedt een unieke haal- en breng service. Ideaal als je fulltime werkt. Daarnaast zijn er ook plannen om uit te breiden naar Breda en Antwerpen. Dus werk je buiten Roosendaal? Ook dan wordt het nog makkelijker om gebruik te maken van deze service van 123phonerepair.

Tot slot delen Ghazal en Kewan hun kennis maar al te graag. Zo geven zij ook cursussen op het gebied van computers, telefoons en besturingssystemen. ‘Een medewerker van een verzorgingstehuis vroeg ons om ouderen een cursus te geven. Hierop hebben we natuurlijk meteen ja gezegd. Het is erg leuk en dankbaar werk!’

123phonerepair

'Klanten kennen onze goede service ondertussen. Daardoor keren veel klanten bij ons terug, ook uit België. Dat is een groot compliment.'

- Ghazal, 123phonerepair

Altijd de beste deals bij 123phonerepair

123phonerepair is een duizendpoot op het gebied van telecommunicatie en computers. Zij weten dus ook precies bij welke provider ze voor jou de beste deals kunnen sluiten. Met de uitgebreide service die 123phonerepair na jouw aankoop biedt, zit je altijd goed. Niet voor niks komen veel klanten tevreden terug bij Ghazal en Kewan. ‘En natuurlijk voor de prijs. Door het totaalpakket dat wij bieden, kunnen we kwaliteit leveren tegen een lage prijs. En ook dat maakt de mensen blij.’

Weten wat 123phonerepair voor jou kan betekenen? Loop gerust eens langs! 123phonerepair heeft de meeste producten gewoon op voorraad. Zo niet dan wordt het net zo snel en met alle liefde voor je besteld. Ghazal en Kewan helpen je met smart aan jouw nieuwe phone!

Nieuwsbrief