Deel dit artikel:

Warmdraaien Roosendaal Roosendaal24
Evenement

Warmdraaien

5 augustus Kade Roosendaal

Op zondag 5 en maandag 6 augustus 2018 is het weer zover: De Draai van de Kaai in Roosendaal. Dit belooft een groot tweedaags wielerspektakel te worden. Traditiegetrouw kun je op zondag al warmdraaien. Op 5 augustus kun je je hart ophalen tijdens het heerlijke Warmdraai event op het Kadeplein. Artiesten als Mental Theo, De Mannen van Weleer, Klubbheads en de Party Animals zorgen voor de beste ’90s beats! Trek dus je mooiste outfit aan, voetjes van de vloer en ga los op de beste hits uit de 90’s! Party Hardy en warmdraaien!

Mental Theo

Een feestje zonder Mental Theo is geen feestje te noemen… toch? Mental Theo, ook wel Theo Nabuurs, draaide op de grootste festivals en feesten en draaide samen met onder andere Carl Cox, Laurent Garnier, Lenny Dee, Tiesto, Steve Mason, Jeff Mills, Sven Vath, Marco V, Gigi d’Agostino, Johan Gielen, Westbam, Jean en nog vele anderen! De grootste hit van Mental Theo is ‘Wonderfull Day’s waar hij wereldwijd miljoenen plaatjes van heeft verkocht.

De Mannen van Weleer

Voeg Roosendaals bekendste DJ: Martijn Meeuwis samen met Sonic Solutions en je hebt een unieke combinatie te pakken: ‘De Mannen van Weleer’. Deze mannen draaien de tofste plaatjes aan elkaar. De mannen hebben een behoorlijke reputatie. Martijn is een veelgevraagde all-round DJ in zowel het binnen- als buitenland. Binnenkort een feestje op de planning? Martijn weet met zijn 90’s, 00’s tot aan partymuziek en moderne hitjes van ieder feest iets unieks te maken.

Grote kans dat Sonic Solutions hitjes als Heaven is a place on earth, Don’t Speak en The Logical Song bekend voor je zijn. De mannen van Sonic Solutions stonden niet voor niets met maar liefst 3 nummers in de Belgische en Nederlandse hitlijsten. Ook stonden zij op het podium met bekende artiesten als Lasgo, Milk Inc, Gigi D’Agostino en Five.

Klubbheads

Klubbheads is een Nederlands productieteam van dancemuziek dat bestaat uit Addy van der Zwan, Koen Groeneveld en tot 2005 Jan Voermans. Het team waren de creatieve producers achter hits van onder andere Paul Elstak en DJ Jean.

Party Animals

Have you ever been mellow? Feitje: wist je dat de Party Animals met Oud en Nieuw van 1995-1996 hun eerste live optreden gaven? Na dit eerste legendarische optreden vond er een hectische periode plaats met drie nummer 1 singles, ontelbare top tien hits, clips en albums. De Party Animals maken na meer dan 10 jaar nog steeds van ieder feestje een spetterende show. Bovendien spreken de mannen tegenwoordig zelfs een hele nieuwe generatie aan. In de band zelf zijn wat wisselingen geweest van de wacht.

Trek dus je mooiste outfit aan, voetjes van de vloer en ga los op de beste hits uit de 90’s! Party Hardy!

Ga je mee warmdraaien?

Ben jij erbij op zondag 5 augustus tijdens het Draai van de Kaai warmdraai feestje? Meld je hier aan voor het Facebook-event van warmdraaien!