Deel dit artikel:

Evenement

2e Editie Tullepetaons Klûnen

26 januari Oude Markt

Ben je er klaar voor? It giet (weer) oan! De 2e editie van Klûnen in Tullepetaonestad staat gepland op zondag 26 januari! Na het daverende succes van 2019 kun je ook in 2020 klûnen langs 15 café’s in de Molenstraat, de Bloemenmarkt, het Tongerloplein en op de Markt. Om 13:11 uur precies gaat de tocht van start. Om 18:11 uur moet je binnen zijn en minimaal 11 stempels hebben behaald. Alleen dan ontvang je een klûnkruisje!

De 15 deelnemende café’s zijn: Jaxx, 3 Weesgegroetjes, Ergens Anders, Time Out, De Kring, De Moriaan, Wapen van Roosendaal, De Sjoes, De Raatskelder, Bij Moeders, Chagall, Café de  Blommenmart, Bar New York, Café d’r Neffe en El Corazon.

Klaar met de barre tocht? De feestelijke afsluiting is natuurlijk weer op de Markt.

Klunen Roosendaal

Klûnkaarten scoren

De Klûnkaarten voor de 2e editie van het Tullepetaons Klûnen zijn te koop op zondag 15 december! Ervaring leert dat de Klûnkaarten als zoete broodjes over de toonbank gaan. Houdt rekening met (vooral veul leutige) rijen en kleed jezelf warm aan!

– Start verkoop is om om 13:11
– Schaatsbaan op de Oude Markt
– Kaarten zijn 5 euro per stuk
– Let op: maximaal 10 kaarten per persoon

Klûnen en een goed doel steunen!

De opbrengst van het evenement gaat volledig naar een goed doel, waarvan de organisatie laat weten dat het in ieder geval een lokaal doel is. Wil je helemaal niks meer missen van carnaval in Roosendaal? Check dan ook het carnavalsblog!

 

Fotocredits: Tullepetaons Klûnen