Deel dit artikel:

Smartlappendag Winkelcentrum Roselaar
Evenement

Smartlappendag Winkelcentrum Roselaar

25 januari Winkelcentrum Roselaar

Smartlappendag is terug in winkelcentrum Roselaar! Van oorsprong is Smartlappendag een Noord-Hollands ‘koopjesfenomeen’ ook wel bekend als Lappendag. Kende jij het al? Lappendag is dé jaarlijkse dag van grote uitverkoop. De benaming Lappendag komt dan weer oorsponkelijk van lappen stof en kleding.

Smartlappendag

In winkelcentrum Roselaar doen we het nét even anders. Deze Lappendag hebben we verbogen tot: Smartlappendag! Een fantastische combinatie van Hollandse muziek, entertainment en natuurlijk heel veel kramen van verschillende winkeliers vol met de leukste koopjes!

Ben je benieuwd naar hoe het er vorig jaar aan toe ging? Kijk dan hier onder de aftermovie!

Ben jij al klaar voor Smartlappendag 2020? 🎉Bekijk hier nog even in het kort hoe het er vorig jaar aan toeging! 👀 Dat…

Publiée par Winkelcentrum Roselaar sur Mardi 7 janvier 2020

 

Spetterende optredens!

Smartlappendag wordt weer een gezellige dag met heel veel Hollandse meezingers. Wist je dat niemand minder dan Rene Karst en Samantha Steenwijk zullen optreden op het plein t.h.v. Albert Heijn? Dat kan niet anders dan een feestje worden! Het tijdschema is als volgt:

– Rene Karst 13:30 uur

– Samantha Steenwijk 15:30 uur

Smartlappendag Winkelcentrum Roselaar ROOS24

Shoppen en zingen

Natuurlijk moet je er op deze dag bij zijn! Hollandse meezingers en natuurlijk de mooiste koopjes: dat is Smartlappendag! Kom jij ook naar de Roselaar om te shoppen en mee te zingen? Tot zaterdag 25 januari!

 

Beeldmateriaal: Winkelcentrum Roselaar