Deel dit artikel:

Sinterklaas in Roosendaal
Evenement

Sinterklaas in Roosendaal

16 nov - 5 dec Roosendaal

Sinterklaas is in Roosendaal! Dat betekent dat er een hoop te doen is in de binnenstad. Of je nu wilt feesten, eten of shoppen in Sinterklaas sferen, in de Roosendaalse binnenstad zit je goed. Check hier alles wat je kunt gaan doen:

Tot en met 5 december: slaapkamer van Sinterklaas

Wist je dat Sinterklaas tijdens zijn verblijf in Roosendaal overnacht in zijn slaapkamer in de Passage? Tot en met 5 december kun je een kijkje gaan nemen in zijn slaapkamer. Maar wees wel stil! Je wilt de Sint natuurlijk niet wakker maken. Ssstttt!

Slaapkamer van Sinterklaas in de Passage

Vrijdag 29 november: Pietendisco in de Passage

Op vrijdag 29 november is het natuurlijk weer Black Friday! Voor de mooiste kortingen kunnen alle papa’s en mama’s onder andere in de Passage terecht. Maar ook de kids zitten goed in de Passage op 29 november. Er is dan namelijk een heuse Pietendisco en met verschillende kraampjes met eten en drinken. Hoe leuk!

Zaterdag 30 november: Meet & greet met Sinterklaas in de Roselaar

Wie wil Sinterklaas niet ontmoeten!? Van 12:00 tot 17:00 uur moet je echt in winkelcentrum de Roselaar zijn. Dan kun je namelijk Sinterklaas ontmoeten! Sinterklaas neemt twee Pieten mee, heel veel snoepgoed en je kunt zelfs een spel spelen met de Pieten.

Weekendagenda Roosendaal november

Zaterdag 30 november: Pieten uitvindmachine in de Passage

Ook zaterdag 30 november zit je in de Passage goed om Sinterklaas te vieren. Van 13:30 tot 16:00 uur zijn de Pieten namelijk aanwezig met en speciale uitvindmachine. Maar de machine werkt niet meer goed en er gaat van alles mis.. Daarom worden de kids gevraagd te helpen de problemen op te lossen! Spannend, ben jij er bij?

Zondag 1 december: Koopzondag Sinterklaas

Met pakjesavond in zicht wordt het hoog tijd de laatste cadeaus in te slaan! Kom daarom op zondag 1 december gezellig shoppen in de binnenstad van Roosendaal. Natuurlijk lopen er ook een hoop Pieten rond voor het nodige entertainment. Je kunt zelfs met een Pietentreintje door het centrum rijden. Jij komt toch ook?

Genoeg te doen dus terwijl Sinterklaas in Roosendaal is! Wat ga jij doen? 🎊