Deel dit artikel:

Rooskleurig Festival
Evenement

Rooskleurig Festival

22 september De Markt

Roosendaal bestaat 750 jaar! En hoe kunnen we dat beter vieren dan met een heus festival? Op zaterdag 22 september van 13:00 tot 23:00 uur staat Roosendaal in het teken van Rooskleurig Festival! Een festival vol (inter)nationale en lokale artiesten, toffe entertainment, verschillende marktkraampjes en heel veel lekker eten. In totaal zijn drie pleinen volledig gevuld en het mooiste van alles is: de entree is helemaal gratis.

Met optredens van o.a. Nielson

In totaal zijn er drie verschillende stages (pleinen) met elk een fantastische line-up! Op de Rooskleurig stage kun je genieten van niemand minder dan zanger Nielson. Ook is Q-Music aanwezig met het Foute Uur en zijn er talloze foodtrucks te vinden, om je vingers bij af te likken!

Op de Lotje Getikt stage (Lotje Getikt ken je misschien nog wel als knotsgek feestje in Grand Café Chagall) kun je je hart op halen met guilty pleasures en de fijnste hitjes met shows van onder andere Daisy en de Roosendaalse Bad Berry.

Op de derde en laatste stage zijn er diverse Buitenlandse markjes, wereldse muziek en de mooiste dansvoorstellingen te vinden. Voor ieder wat wils dus: deze dag mag je als echte Roosendaler niet missen!

Dans, zing, eet en geniet mee bij Rooskleurig Festival. Zien we je op 22 september?

[Afbeelding header: Rutger Geleijnse]

Rooskleurig Festival Roosendaal