Deel dit artikel:

Roosendaals treffen
Evenement

Roosendaals treffen

29 september Binnenstad Roosendaal

Het Roosendaals Treffen is terug! Op zondag 29 september bruist de binnenstad en worden ondernemers en inwoners met elkaar verbonden. Tussen 12:00 uur en 17:00 uur staan er op verschillende plekken in de binnenstad leuke activiteiten op het programma.

Roosendaals Treffen 2019

Vorig jaar zou het evenement groots gevierd worden tijdens het jubileum jaar van Roosendaal. Helaas heeft de organisatie het Roosendaals Treffen moeten afgelasten wegens het slechte weer. Daarom komt het Roosendaals Treffen dit jaar 2x zo hard terug!

Ruim 150 organisaties, stichtingen en instellingen zonder winstoogmerk presenteren zich aan elkaar en aan de Roosendaalse burger. Van sportinstellingen tot maatschappelijke projecten. Op verschillende plekken vinden demonstraties plaats. Daarnaast is het Roosendaals Treffen ook elk jaar een gezellig samenkomen met optredens op de buitenpodia. Kortom: een gezellig en bruisend Roosendaal op zondag 29 september!

Locatie Roosendaals Treffen

Zoals gezegd is bijna de hele binnenstad het decor van het Roosendaals Treffen. De demonstraties van de bedrijven en organisaties vinden plaats in het Emile van Loonpark en het naastgelegen parkeerterrein, Vughtstraat, Stadserf, Kloosterstraat, Dominéstraat, Bloemenmarkt, Molenstraat, Tongerloplein en Markt. Daarnaast vind je op verschillende plekken buitenpodia, zoals op het Tongerloplein. Ook zijn de St. Jan en de Kring geopend. Ben jij er dit jaar weer gezellig bij?