Deel dit artikel:

Event Roosendaal Swingt 2019
Evenement

Roosendaal swingt in het park

8 - 27 aug Emile van Loonpark

Roosendaal swingt (in het park) is terug van weggeweest! Na twee jaar afwezigheid kunnen we in augustus weer lekker gaan swingen op de lekkerste beats. Vier de zomer met een heerlijk drankje in het gras, terwijl je geniet van de lekkerste muziek. De volledige line-up bestaat uit enkel en alleen Roosendaalse acts. Een écht Roosendaals feestje dus! Ben jij er bij?

Programma Roosendaal swingt in het park

Donderdag 8 augustus 19:00 uur

Verbraak | Van Bijnen zorgen de eerste avond voor een variatie van New-Orleans, Americana en Bluegrass. Ook staat Joe Buck op het programma deze avond. Joe speelde al eens in de Ziggo Dome en is te horen op radiostations als Radio 538 en Radio 2. Genieten dus!

 

Dinsdag 13 augustus 19:00 uur

Dinsdag 13 augustus is dj-avond! Royal Apollo en De Mannen van Weleer bundelen hun krachten om de beste dance classics, 80’s, 90’s en 00’s te brengen. Met welbekende namen als Paul Brugel en MC Frank kan dat niets anders dan een feestje worden! Naast al dat dj-geweld is er natuurlijk ook live muziek te horen en bekijken. DMVW en Royal Apollo XL sluiten het rijtje af.

 

Dinsdag 20 augustus 19:00 uur

Op 20 augustus speelt het jeugdige HIP een fantastische mix van jazz en funk. Lead zangeres van deze band is het Roosendaalse talent Julia Schutten.

 

Dinsdag 27 augustus 19:00 uur

De laatste avond zal Squander Squad het podium betreden. Dit is een unieke folkband uit Brabant. Al jaren zetten zij menig podium op stelten met een mix van (Ierse) folkrock, klezmer, balkan en country. Een waardige afsluiter van Roosendaal swingt in het park dus!

 

Swingen maar!

Je ziet het, Roosendaal is the-place-to-be in augustus! Tijdens Roosendaal swingt in het park geniet je van de leukste optredens, de mooiste muziek én lekker eten en drinken. Wat wil je nog meer? Want de zomervakantie is immers nog in volle gang! Genieten maar. Zien we je in het Emile van Loonpark?