Deel dit artikel:

Roosendaal On Ice 2019
Evenement

Roosendaal On Ice

6 dec - 5 jan Markt

Roosendaal On Ice is terug! Van vrijdag 6 december 2019 tot en met zondag 5 januari 2020 staat de ijsbaan weer op de Markt in Roosendaal. Leuk voor in de kerstvakantie, maar ook als verjaardags-, Kerst- of nieuwsjaarsfeestje. Dus trek die schaatsen uit het vet en doe lekker sportief!

Vrij schaatsen

Bij Roosendaal On Ice betaal je 3 euro om 2 uur te kunnen schaatsen. Zit jouw 2 uur erop? Op het hele uur worden de schaatsers gewisseld. Je kunt je eigen schaatsen meenemen of schaatsen huren voor 3,50 euro per 2 uur. Let op: noren en klapschaatsen zijn niet toegestaan! De te huren schaatsen zijn hockeyschaatsen en voor de kleine kinderen zijn er schaatsen met dubbele ijzers voor onder de schoenen. Ook zijn er handige schaatshulpen te huur!

Het is ook mogelijk een 10-rittenkaart aan te schaffen voor 25 euro. Zo kun je extra vaak de ijzers onder binden! Deze 10-rittenkaart is te koop tijdens openingstijden bij de kassa.

Abonnementen

Het is dit jaar zelfs mogelijk om een abonnement te kopen! Hiermee kun je onbeperkt de ijsbaan op zolang deze in Roosendaal is. Klink goed toch? De abonnementen zijn verkrijgbaar op de website van Roosendaal On Ice. De prijs voor een schaatsabonnement bedraagt 30 euro. Mocht je ook schaatsen erbij willen huren, dan betaal je in totaal 45 euro.

Schoolschaatsen

Bij Roosendaal On Ice is het ook mogelijk om met je school en klasgenoten te komen schaatsen. In de week van 9 t/m 13 en 16 t/m 20 december 2019 heeft de schaatsbaan daar speciaal tijdsblokken voor gereserveerd.  Deze blokken van 1,5 uur maken het mogelijk om met maximaal 250 kinderen te schaatsen op de baan. De entree bedraagt 1 euro per persoon en het huren van schaatsen kost 3 euro per paar. Je mag natuurljk ook eigen schaatsen meenemen!

Wanneer zien we jou voor bij racen? Veel schaatsplezier! ❄