Deel dit artikel:

Palm Parkies Roosendaal
Evenement

PALM Parkies 2019

17 jul - 28 aug Vrouwenhofpark

PALM Parkies is ook deze zomer weer terug in Roosendaal. Vanaf 17 juli geniet je 7 weken lang elke woensdagavond van 19:00 uur tot 23:00 uur van de leukste optredens in het Vrouwenhofpark. Uiteraard is de toegang tot PALM Parkies ook dit jaar weer volledig gratis en dat met optredens van onder andere Wild Romance, Postmen en Handsome Poets.

Tijdens PALM Parkies geniet je van de leukste optredens. Maar er is meer! Foodtrucks uit de regio zijn elke woensdag aanwezig om ook andere zintuigen te prikkelen. En voor wie wat anders wil dan pils worden er speciaalbieren aangeboden van een speciale Belgische bierkaart.Β  Kom dus woensdagavondborrelen in het Vrouwenhofpark, dat breekt lekker de week!

17 juli: Wild Romance

Eind jaren 70 en begin jaren tachtig kende Wild Romance een gouden periode. Maar in 2019 is de band nog steeds ready to rock! Ze spelen op woensdag 17 juli een combinatie van echte rock classics en nieuwe hits van Wild Romance. Zorg dat je deze legendes van dichtbij meemaakt tijdens PALM Parkies!

24 juli: Van Eigen Bodem + De Bounties

Niet één maar twee acts op 24 juli! Van Eigen Bodem trapt af met klassiekers van toen en de leukste hits van nu. Alles kan, zolang het maar van eigen bodem is! De Bounties volgen om hier nog een dikke schep bovenop te doen. Nieuwsgierig? Gewoon langskomen dus!

31 juli: Handsome Poets

Handsome Poets is misschien wel de meest bekende naam op PALM Parkies 2019. Met de hit ‘Sky on fire’ ging de band in 2012 platina. Vorig jaar was de band ook al aanwezig in het Vrouwenhofpark. Maak je dus gereed voor een avondje indiepop met de 3FM talents van 2010: Handsome Poets!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Vorig jaar stond het parkie op zijn kop πŸ™ƒ Daarom komen ze dit jaar weer terug! 4x Handsome Poets! 🌿🎸😍🍻

Een bericht gedeeld door PALM PARKIES (@palmparkies) op

7 augustus: Voltage

De vier heren van Voltage noemen zichzelf een old fashioned Brabantse rock band. Frontmand Dave Vermeulen ken je misschien wel van The Voice Of Holland 2016, waar hij het tot de liveshows schopte. Deze zomer zijn ze weer samen en verzorgen ze een heerlijke bluesrock avond in het Vrouwenhofpark!

14 augustus: Latin edition

Op woensdag 14 augustus zorgt El Orquesta Pegasaya voor de lekkerste salsa, cumbia, merengue en bachata. Laat je picknick-kleedje dus voor één keer thuis tijdens PALM Parkies want stilstaan (of zitten) is echt geen optie deze avond!

21 augustus: Postmen

Postmen is één van de grondleggers van de Nederlandse hiphop en reggae. Remon Stotijn, ook bekend als The Anonymous Mis en nu dus Postmen won vele muziekprijzen en stond op zo’n beetje alle grote festivals. Deze zomer is Remon dus ook te bewonderen tijdens PALM Parkies.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Postmen 😍 komt ook 4x naar PALM Parkies! πŸ‘πŸŽΈπŸŒΏ

Een bericht gedeeld door PALM PARKIES (@palmparkies) op

28 augustus: Legends

Op 28 augustus sluiten de Legends Palm Parkies af in stijl! Legends is de meest energieke band van het land. Toffe mash-ups en medleys om je vingers bij af te likken. En een biertje bij te drinken natuurlijk. πŸ˜‰ De laatste wordt een spektakel!

PALM Parkies 2019

Wij hebben er heel veel zin in en kunnen niet wachten tot het zover is. Trommel dus alvast je vrienden op voor PALM Parkies 2019 en zorg dat je 17 juli tot en met 28 augustus elke woensdagavond blokt in je agenda. Cheers!