Deel dit artikel:

Palm Parkies Roosendaal
Evenement

PALM Parkies 2020

9 september t/m 30 september Vrouwenhofpark

Palm Parkies 2020

Een lekker drankje drinken, kletsen met vrienden en ondertussen naar goede artiesten luisteren. Het was nog even spannend of Palm Parkies 2020 door kon gaan, maar woensdag 9 september is het zover! De Handsome Poets bijten het spits af. Uiteraard zijn er aangepaste regels, zodat de 1.5 meter afstand goed bewaard kan worden. Benieuwd hoe het festival gaat verlopen? Lees dan snel verder.

Bubbels en zones

Het Palm Parkies terrein wordt opgedeeld in bubbels en cirkels. Er zijn bubbels van 2, 4 en 6 personen beschikbaar. Daarbij bestaat het ‘parkie’ uit 4 zones, namelijk uit een blauwe, witte, rode en gele zone. Iedere zone heeft zijn eigen ingang.

Vooraf reserveren

Je dient vooraf te reserveren en tijdens de reservering krijg je ook meteen te horen welke zone jou en je vrienden toegewezen wordt. Tijdens het reserveren kun je kiezen uit verschillende consumptiepakketten. Dit pakket kun je ophalen bij binnenkomst in het Vrouwenhofpark.

Aankomst- en vertrektijden

Iedere zone heeft zijn eigen aankomst- en vertrektijd. Hieronder een overzichtje van de zones en de aankomst- en vertrektijden:

  • Zone rood: plaatsen voor groepen van 4 personen. Aankomst tussen 19:00 uur en 19:15 uur via ingang 2.
  • Zone wit: plaatsen voor groepen van 6 personen. Aankomst tussen 19:15 uur en 19:30 via ingang 2.
  • Zone geel: plaatsen voor groepen van 4 personen en groepen van 2 personen. Aankomst tussen 19:00 uur en 19:15 uur via ingang 1.
  • Zone blauw: plaatsen voor groepen van 6 personen. Aankomst tussen 19:15 en 19:30 via ingang 1.

Via Palm Parkies

Drankjes en hapjes bestellen

Is jouw gereserveerde consumptiepakket op? Geen paniek! Je kunt natuurlijk altijd nog drankjes bijbestellen. Dit kan je doen met ‘Mobile Order’. Op jouw smartphone raadpleeg je de Palm Parkies menukaart heel gemakkelijk en kun je direct bestellen. Je krijgt een sms’je wanneer je bestelling klaar staat bij de bar.

Programma Palm Parkies

  • Woensdag 9 september: Handsome Poets
  • Woensdag 16 september: Pater Moeskroen
  • Woensdag 23 september: artiest wordt binnenkort bekend gemaakt
  • Woensdag 30 september: artiest wordt binnenkort bekend gemaakt


Respect voor corona regels en elkaar!

Tijdens Palm Parkies blijft het erg belangrijk dat er begrip is voor de coronaregels en natuurlijk voor elkaar. Dit houdt in dat er voldoende afstand gehouden moet worden, dat handen ontsmet worden en je (helaas) niet mee kunt zingen met jouw favoriete artiest.

Meer informatie kun je vinden op de website van Palm Parkies! Zien we je daar?

PALM Parkies 2020

Wij hebben er heel veel zin in en kunnen niet wachten tot het zover is. Trommel dus alvast je vrienden op voor PALM Parkies 2020 en zorg dat je 9 september tot en met 30 september elke woensdagavond blokt in je agenda. Cheers!