Deel dit artikel:

Palm Parkies Roosendaal
Evenement

Palm Parkies

11 jul - 22 aug Vrouwenhofpark

Palm Parkies is ook deze zomer weer terug in Roosendaal. Vanaf 11 juli geniet je 7 weken lang elke woensdagavond van 19:30 uur tot 23:00 uur van de leukste optredens in het Vrouwenhofpark. Uiteraard is de toegang tot Palm Parkies ook dit jaar weer volledig gratis en dat met optredens van onder andere Pater Moeskroen en Handsome Poets. Je zakken nog niet vol? Feest verder tijdens de Afterparkie in Bruin Café JaxX. Kom dus woensdagavondborrelen, dat breekt lekker de week!

11 juli: Pater Moeskroen

We kennen ze nog van vorig jaar. Ook toen wisten de mannen van Pater Moeskroen de juiste snaar te raken in het Vrouwenhofpark. Zet je schrap om lekker te lallen op echte feestkrakers als ‘Joost’, ‘Laat maar waaien’ en natuurlijk de bescheiden eigen hit ‘Roodkapje’. Pater Moeskroen is slechts de aftrap van het Palm Parkies seizoen in Roosendaal. Dat belooft dus wat!

18 juli: Bongomatik

Deze avond blaast Bongomatik het dak van het openluchttheater. Een combinatie van jazz, latin, pop en wat funk zorgen voor een energieke avond in het Vrouwenhofpark. De bekende klassiekers zullen allemaal voorbij komen. Zorg dus dat je erbij bent!

25 juli: Boris

Boris ken je misschien nog wel van zijn deelname aan Idols in 2004. Guess what: Boris is weer helemaal back en komt dit jaar naar Palm Parkies. Met een nieuw album en een frisse sound betreedt hij op 25 juli het podium in het Vrouwenhofpark. Wij kijken er naar uit. Keep the soul alive!

1 augustus: Goodluck & Boris Smith

Goodluck is een fantastische Zuid-Afrikaanse popband die een mix brengt van pop en jazz. Voeg hier de Bredase eclectic DJ Boris Smith aan toe en je hebt 100% garantie voor een topavond in het Vrouwenhofpark. Als je niet van dansen houdt, kun je beter thuisblijven. Deze woensdagavond kun je namelijk niet stil blijven staan!

8 augustus: Handsome Poets

Handsome Poets is de meest bekende naam op Palm Parkies 2018. Met de hit ‘Sky on fire’ ging de band in 2012 platina. De nieuwe single ‘Make it better’ belooft ook veel goeds. Maak je dus gereed voor een avondje indiepop met de 3FM talents van 2010: Handsome Poets!

 

15 augustus: Parkies Pop

Parkies Pop staat in het teken van lokaal talent. Uit de velen aanmeldingen die de organisatie van Palm Parkies ontvangt, worden twee of drie talenten geselecteerd die de show mogen stelen met zomerse vibes in het Vrouwenhofpark. Deze woensdagavond is dus een echte popavond.

22 augustus: De Bijtels

Helaas de laatste Palm Parkies van dit jaar, maar zeker niet de minste. De Bijtels staan erom bekend van ieder feest(je) een knaller te maken. Van covers van Guus Meeuwis tot Rage Against the Machine, niets is te gek!  Sluit het Palm Parkies seizoen dus goed af met veel energie en enthousiasme!

Palm Parkies: The Afterparkie!

Kun je geen genoeg krijgen van Palm Parkies? Na afloop vindt de officiële afterparty plaats bij Bruin Café JaxX. Nog even napraten, borrelen of verder feesten met verschillende optredens in het thema van de avond. Op de Facebookpagina van Bruin Café JaxX vindt je het volledige programma. Cheers!