Deel dit artikel:

Nostalgische kermis roosendaal roosendaal24
Evenement

Nostalgische Kermis

17 t/m 22 april Markt

De grootste nostalgische kermis van Nederland is terug. Na het succes van vorig jaar kun je ook dit voorjaar weer oude tijden herleven op de kermis in Roosendaal. Naast de gebruikelijke kermis in september lijkt het erop dat ook de Nostalische Kermis een blijvertje is. De Nostalgische Kermis vind net als vorig jaar weer plaats voor en tijdens het Paasweekend. Van woensdag 17 april tot en met maandag 22 april gaan we dus weer terug in de tijd!

Het succes van de Nostalgische Kermis

Het concept van de nostalgische kermis wint op steeds meer plaatsen populariteit. Buiten het succes vorig jaar in Roosendaal, vonden er ook al edities plaats in onder andere Breda en Tilburg. De vorige editie stond in het teken van 750 jaar Roosendaal. Een nostalgische kermis past immers perfect in het jubileumjaar. Al kort na de Nostalgische Kermis in 2018 werd bekend gemaakt dat er in 2019 een nieuwe editie zou komen. En dat is maar goed ook, want wat hebben we genoten vorig jaar. De Nostalgische Kermis is dus een blijvertje in Roosendaal!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Dit is toch een blijvertje? Nostalgische Kermis Roosendaal #kermis #Roosendaal #MijnStadje #nostalgischekermis

Een bericht gedeeld door Marco Schillemans (@schillemans) op

Ruim 35 nostalgische kermisattracties

De Nostalgische Kermis is anders dan de hedendaagse kermis die traditioneel in september plaats vindt. Tijdens de Nostalgische Kermis in Roosendaal gaan we terug in de tijd. Het is één van de leukste evenementen van het jaar, omdat het voor iedereen toegankelijk en herkenbaar is. Opa en oma genieten van de nostalgische sfeer op de kermis en ook voor de jongste generatie is er volop vermaak.

Dit jaar vind je nog meer authentieke kermisattracties van toen en nu. Draai mee in de zweefmolen en oude draaimolens of breng een bezoekje aan de spiegeltent. Natuurlijk hoor je ook dit jaar weer de vrolijke klanken van het draaiorgel en vind je verschillende kramen met lekkernijen verspreid over de Markt, Bloemenmarkt en Tongerloplein. Met 35 attracties is de Nostalgische Kermis in Roosendaal de grootste van Nederland!

Nostalgische Kermis 2019

Afbeelding via Kermis in Roosendaal