Deel dit artikel:

Ladies Night
Evenement

Ladies night C-Cinema: Onze Jongens in Miami

29 januari C-Cinema Roosendaal

Dames, opgelet! Kom op woensdag 29 januari naar de Ladies Night in C-Cinema Roosendaal voor de premiere van Onze Jongens in Miami. Je bent zo de eerste die deze gloednieuwe film mag bekijken onder het genot van een hapje en drankje én je maakt kans op de leukste prijzen!

Scoor de mooiste prijzen

Een geweldige avond uit met je vriendinnen? Kom naar de Ladies Night! Al bij binnenkomst wordt je verwend met een heerlijk welkomstdrankje. In de bioscoop in Roosendaal zijn verschillende stands met accessoires, fashion en beauty te vinden. En wist je dat er ook prijzen worden verloot? Daarna is het tijd voor deze sexy film Onze Jongens in Miami! En zodra je naar huis gaat, mag je ook nog eens een goodiebag meenemen!

Ladies Night prijzen

Over Onze Jongens in Miami

In Onze Jongens in Miami spelen naast Jim Bakkum, Martijn Fischer, Juvat Westendorp en Malik Mohammed ook Eva van der Wijdeven, Matheu Hinzen, Maaike Martens en Sanne Vogel.

Jorrit (Jim Bakkum) is weer single en hij  gaat samen met Bas (Martijn Fischer) een stripclub openen in Miami. Uiteraard vliegt ook Thijs (Juvat Westendorp) naar Miami samen met nieuwe stripper en collega-bouwvakker Boris (Malik Mohammed). Ze moeten flink aan de bak, want de club blijkt een enorm bouwval en de mannen komen er al snel achter dat ze te maken hebben met stevige concurrentie.

De regie van Onze Jongens in Miami is in handen van Johan Nijenhuis, naar een script van Annelou Verboon (Verliefd op Cuba). Vincent Vianen is weer verantwoordelijk voor de choreografie.

Alvast wegzwijmelen? Check dan hieronder de trailer!

Wij geven twee tickets weg!

In samenwerking met C-Cinema Roosendaal mogen wij twee tickets weggeven. Wat je daar voor moet doen? Heel simpel! Laat onder onze Facebook post weten wie jij mee zou nemen naar de Ladies Night van Onze Jongens in Miami. Wie weet ben jij dan op woensdag 29 januari aan het wegzwijmelen in je stoel. Meer info hierover, vind je op onze Facebookpagina.

ladies night onze jongens

Via Dutch Film Works

Onze Jongens in Miami Ladies Night

Tickets kosten 12,50 euro en zijn te bestellen via de website van C-Cinema. Dit is inclusief welkomstdrankje en een goed gevulde goodiebag! Trommel dus al jouw vriendinnen op voor een spannend avondje uit. Zien we je op woensdag 29 januari? We wensen je alvast veel plezier!

 

Beeldmateriaal: C-Cinema Roosendaal en Dutch Film Works