Deel dit artikel:

jaarmarkt roosendaal kapellenlentefestival
Evenement

Jaarmarkt Roosendaal

26 mei Centrum Roosendaal

De gezellige jaarmarkt in het centrum van Roosendaal is terug! Op zondag 26 mei 2019 staat het centrum van Roosendaal garant voor gezelligheid, entertainment en natuurlijk de leukste marktkramen!

Jaarmarkt Roosendaal is voor jong en oud

Zoals je verwacht op een jaarmarkt word je natuurlijk overspoeld met de beste koopjes van lokale en nationale ondernemers. De marktkramen zullen verspreid staan over de Markt, Nieuwe Markt, Raadhuisstraat, Dr. Braberstraat en het Roselaarplein. Maar er is meer te beleven tijdens de jaarmarkt in Roosendaal. Op verschillende plaatsen vindt er live entertainment plaats voor jong en oud en er worden verschillende activiteiten georganiseerd voor kinderen.

Jaarmarkt roosendaal little italy

Kapellen lentefestival

Inmiddels niet meer weg te denken tijdens de jaarmarkt in Roosendaal is het lentefestival voor de Roosendaalse kapellen. Op verschillende podia spelen de Roosendaalse kapellen hun feestrepertoire. Blaaskapel Van Gin Kaante organiseert voor het vijfde jaar op rij het Kapellenlentefestival. Verschillende kapellen hebben zich al opgegeven. Dat zorgt dus voor nog meer gezelligheid tijdens de jaarmarkt in Roosendaal!

kapellen lentefestival

[Foto header via Blaaskapel Van Gin Kaante]