Deel dit artikel:

Impakt wapen van roosendaal
Evenement

IMPAKT live met speciaal wijn- of bierarrangement

19 januari Het Wapen van Roosendaal

Een avondje in het Wapen van Roosendaal is altijd een goed idee. Zeker op zaterdag 19 januari tijdens IMPAKT live. Tijdens deze speciale avond kun je gebruik maken van een net zo speciaal arrangement. Het wijn- of bierarrangement bestaat uit een ontvangst met bubbels en amuse, een luxe driegangendiner, vier drankjes uit het bijbehorende arrangement, een eigen tafel en natuurlijk een spetterend optreden van IMPAKT op de bühne. Dit alles kost slechts 45 euro per persoon en is vanaf twee personen te boeken.

Liever losse kaarten voor het optreden van IMPAKT? Ook dat is mogelijk. Deze zijn verkrijgbaar voor 10 euro per persoon. De kaarten en arrangementen zijn enkel te verstellen via email. Kies dus vandaag nog jouw arrangement en verzeker jezelf van een plaatsje!

Win twee gratis tickets voor IMPAKT live

Het Wapen van Roosendaal stelt twee toegangstickets twv 10 euro per persoon beschikbaar die wij gratis mogen weggeven. Wil jij hierop kans maken? Reageer onder het bericht van ROOS24 op Facebook met wie jij IMPAKT live wilt meemaken. We maken de winnaar aan het eind van de week bekend via Facebook.