Deel dit artikel:

Hippe fair Roosendaal24
Evenement

Hippe Fair

18 augustus Openluchttheater Vrouwenhof

Alweer de 4e editie en de organisatie belooft weer groter uit te pakken dan vorig jaar met maar liefst 53 deelnemers. Niet alleen het openluchttheater vormt het festivalterrein, maar ook het grasveld achter het restaurant. Hou jij van hippe habbekrats en food and drinks met een mediterraan tintje? Dan is de Hippe Fair op 18 augustus zeker iets voor jou!

Activiteiten op de Hippe Fair

De organisatie wil vooral een creatief festival creëren met een podium voor plaatselijke of regionale artiesten en ondernemers. Op het festivalterrein zijn dan ook verschillende optredens van onder andere Anne van Damme en Emily van Elleswijk, Ismène Elbers en Leander Moekti. Daarnaast is er een podium voor dj’s Nik van der Maden en Jesse Jane. Wil je iets interactiever bezig zijn met muziek? Ook hieraan is gedacht! Zo kun je een workshop breakdance volgen van b-boy Dark Child, bekend van verschillende videoclips waaronder van dj Jean.

Verder is er voldoende creative art aanwezig. Bekend kunstenaar Benjamin Scheltema beschildert live oude jassen terwijl collega Tante Jacq tasjes, clutches of armbanden een make-over geeft. Zelf kun je aan de slag met dromenvangers of leef jezelf helemaal uit met graffiti. Liever aan de kook? Volg dan een van de biologische kooksessies van FoodStories of proef een wijntje van Winebizz. Er is echt voor ieder wat wils op de Hippe Fair en bijna alles zit inbegrepen bij de entreeprijs van €5,-. Koop je je tickets online, dan betaal je zelfs maar €4,50. Zien we jou daar?