Deel dit artikel:

Raadhuisstraat Roosendaal
Evenement

Hip & Handmade Markt Raadhuisstraat

31 mei Raadhuisstraat

De Hip & Handmade Markt in de Raadhuisstraat komt er weer aan! Tijdens deze creatieve en bijzondere markt kom je in aanraking met de meest prachtige producten. Ondernemers uit de Raadhuisstraat laten hun specialiteiten zien, voelen en proeven op vrijdag 31 mei.

Praktische informatie

Datum: vrijdag 31 mei
Tijd: 10:00 – 21:00 uur
Locatie: Raadhuisstraat
Entree: helemaal gratis

 

Raadhuisstraat Roosendaal

 

Creatievelingen uit de regio krijgen ook een mogelijkheid om hun kunstwerken aan het grote publiek te laten zien. Je kunt dus met jouw creaties ook een kraam huren! De Raadhuisstraat is natuurlijk altijd al de place-to-be in Roosendaal, maar op vrijdag 31 mei dus helemaal.

Sommige deelnemers zullen ter plekken hun producten maken of workshops geven. Schilderijen, armbanden, kleding, artikelen voor in en om huis, koffie, thee, kaarsen, verjaardagskroontjes.. Je kunt het zo gek niet verzinnen, of je vind het op de Hip & Handmade Markt in de Raadhuisstraat! Alles met de hand gemaakt uiteraard.

Deelnemers

Interesse? Inschrijven kan nog!

Ben je zelf creatief bezig met jouw eigen creaties en ben je er aan toe om deze aan een groter publiek te laten zien? De ondernemers uit de Raadhuisstraat bieden je deze kans! Er zijn nog een aantal kraampjes over. Heb je interesse? Stuur dan even een mailtje naar: raadhuisstraatevents@gmail.com voor meer informatie.

Hip & Handmade Markt Raadhuisstraat

Ben je enthousiast geworden en wil je niets missen? Meld je dan aan voor het Hip & Handmade Markt Facebook event. Zien we je vrijdag 31 mei?

 

Hip Handmade Markt Raadhuisstraat