Deel dit artikel:

Foodstoet Roosendaal
Evenement

Foodstoet Roosendaal

10 - 12 aug Vrouwenhofpark

Overgewaaid vanuit het verre Bergen op Zoom vindt dit jaar de Foodstoet voor het eerst plaats in Roosendaal. Naast Appeltje Eitje is dit het tweede grote foodtruck festival van Roosendaal. In het Vrouwenhofpark staan van vrijdag 10 augustus tot en met zondag 12 augustus verschillende foodtrucks opgesteld en is er entertainment voor jong en oud. Dat belooft één groot feest!

Foodstoet foodtrucks

Tijdens de eerste editie van Footstoet Roosendaal in het Vrouwenhofpark is er voornamelijk podium voor nationale ondernemers. In de toekomst wordt door de organisatie ook gestreefd naar lokale ondernemers. Het concept is in ieder geval duidelijk: verschillende wereldkeukens introduceren en het publiek culinair verwennen.

Maar de Foodstoet is meer dan alleen lekker eten en drinken. Zo is er een silent disco, entertainment voor kinderen en worden er colleges gegeven. ‘s Avonds barst het feest los met verschillende optredens.

Zorg dus dat je er bij bent dit weekend in het Vrouwenhofpark. Het terrein is geopend op vrijdag van 15:00 uur tot 23:00 uur, op zaterdag van 12:00 uur tot 23:00 uur en op zondag van 12:00 uur tot 21:00 uur.

Trek gekregen? Check alvast de teaser. Yum!