Deel dit artikel:

Dance Classics Wapen Roosendaal
Evenement

Dance Classics 70’s 80’s 90’s & 00’s

15 maart Het Wapen van Roosendaal

Ben jij opgegroeid in de sixties, seventies, eighties, nineties of zero’s? Of vind je de muziek gewoon heel erg lekker? Dan mag je de Dance Classics party bij Het Wapen van Roosendaal op 15 maart gewoonweg niet missen! Zoals bij eerdere edities in Het Wapen van Roosendaal draait Royal Apollo de lekkerste classics. Daar wil je bij zijn!

Dance Classics

Tijdens dit gratis feest in Het Wapen van Roosendaal hoor je de leukste muziek uit de jaren 70 tot en met de 00’s. ‘Er wordt voor mensen vanaf 30 jaar bijna tot niets meer georganiseerd in Roosendaal. Daarnaast hebben de meeste mensen een druk leven met werk of hun gezin. Dance Classics is er speciaal voor deze mensen!’ Aldus organisator Paul van de Casteel.

Dance Classics vond drie jaar gelden als eerst plaats als alternatief voor Thirty and Forty Dancing in de St. Jan. Sinds zien ging het hard, want het feestje bleek erg populair onder verschillende leeftijdsgroepen. Dance Classics wordt vier keer per jaar georganiseerd. In maart, juni, september en december 2018 vonden al eerder edities plaats. Dit jaar is er zelfs een extra editie met Koningsnacht.

Heb jij zin in een avond vol gezelligheid en herkenbare dansklassiekers? Dance Classics in Het Wapen van Roosendaal is jouw huiskamer op zaterdag 15 maart!

'Elke editie proberen we iets extra's toe te voegen. Dance Classics moet een begrip worden in Roosendaal en we zijn op de goede weg!'

- Paul van de Casteel, organisatie Dance Classics