Deel dit artikel:

City Run Roosendaal
Evenement

City Run Roosendaal

25 augustus De Markt

Hardloopfanaten opgelet! Op zondag 25 augustus kun je weer mee doen aan de City Run Roosendaal! De City Run Roosendaal is een urban trail van 5 of 10 kilometer lang: een recreatieve loop door de mooiste gebouwen en locaties in en rondom het centrum van Roosendaal. Het evenement heeft als doel om zoveel mogelijk geld bij elkaar te brengen voor verschillende goede doelen. In 2017 leverde dat 2.500 euro op en vorig jaar is er zelfs 2.900 bij elkaar gelopen!

De route van de City Run Roosendaal is zo ingedeeld dat je zelf kunt kiezen uit de twee te lopen afstanden. Dit hoef je dus niet bij je inschrijving aan te geven. Tijdens de run zelf kun je kiezen voor de bewegwijzering richting 5 of 10 kilometer. Aan jou de keuze!

De tofste locaties in Roosendaal

Tijdens de City Run loop je door de tofste locaties in Roosendaal. Wat dacht je bijvoorbeeld van een loop door Grand Café Chagall, het Station van Roosendaal, sportspeciaalzaak Mervo Sport en nog vele andere locaties in en rondom het centrum. Hier moet je als hardloopliefhebber bij zijn. Kom je liever kijken? Ook dat kan natuurlijk. De start vindt plaats op de Markt om 10:00 uur.

Wees er snel bij, het maximale aantal deelnemers is 250! Inschrijven kan hier.

[Headerfoto: City Run Roosendaal]