Deel dit artikel:

Blommenkinders party in het park roosendaal
Evenement

Blommenkinders Party in het Park

29 juli Vrouwenhofpark

Op 29 juli gaan we even terug in de tijd met Blommenkinders Party in het Park. Het Blommenkindersfestival staat in het teken van de sixties, seventies, eighties en nineties. Een feestje dus met veel herkenning, maar ook voor Generatie Z een feestje dat je niet mag missen. Het Vrouwenhofpark opent om 12:30 uur. Tot 20:00 uur kun je terecht bij maar liefst vier podia voor de beste nostalgische hits gecoverd door 14 verschillende bands. Met een entreeprijs van €14,- in de voorverkoop betaal je dus maar €1,- per band. Iets voor jou? Scoor dan meteen je tickets!

Intieme markt

Met muziek op vier verschillende podia worden oude tijden herbeleefd. Maar er is meer tijdens Blommenkinders Party in het Park. Op de intieme markt kun je weer voor een leuk prijsje verschillende habbekrats inslaan. Elpees, singles, kleding, sieraden en nog veel meer. De hippiemarkt op Ibiza is er niets bij.

De jongste Blommenkinders

Ook aan de kleintjes wordt gedacht tijdens Blommenkinders Party in het Park. De jongste Blommenkinders kunnen gratis deelnemen aan verschillende activiteiten. Speciaal voor hen worden er verschillende workshops georganiseerd. Kinderen kunnen zich ook laten schminken. Daarnaast is er net als vorig jaar weer een autoparcours uitgezet voor de jongste racemonsters. Voor ieder wat wils!

Bed-In

Kennen we de Bed-In nog? De Protestactie van John Lennon en Yoko Ono tegen de Vietnamoorlog. De Bed-In Suite uit het Hilton in Amsterdam uit 1969 komt naar Roosendaal. Laat je fotograferen als Lennon of Ono tijdens Blommenkinders Party in het Park. Hair Peace, Bed Peace!☮