Deel dit artikel:

Blommenkinders party in het park roosendaal
Evenement

Blommenkinders Festival

28 juli Vrouwenhofpark

Op zondag 28 juli gaan we even terug in de tijd met Blommenkinders Festival. Het Blommenkinders Festival staat in het teken van de sixties, seventies, eighties en nineties. Een feestje dus met veel herkenning, maar ook voor Generatie Z een feestje dat je niet mag missen. Het Vrouwenhofpark opent om 12:30 uur. Tot 23:00 uur kun je terecht bij maar liefst 3 podia voor de beste nostalgische hits gecoverd door 17 verschillende bands. Iets voor jou? Scoor dan meteen je tickets!

Festival markt

Met muziek op 3 verschillende podia worden oude tijden herbeleefd. Maar er is meer tijdens Blommenkinders Party in het Park. Op de intieme markt kun je weer voor een leuk prijsje verschillende habbekrats inslaan. Elpees, singles, kleding, sieraden en nog veel meer. De hippiemarkt op Ibiza is er niets bij.

Blommenkinders Festival Roosendaal

Blommenkids

Ook aan de kleintjes wordt gedacht tijdens Blommenkinders Festival. De jongste blommenkinders kunnen gratis deelnemen aan een aantal activiteiten. Ze kunnen zich laten schminken, leuke workshops die worden verzorgd door De Meisjes Van Willem en Adelheid. In het Rosarium is een autoparcours uitgezet waar jonge coureurs zich even Max Verstappen kunnen voelen.

Fotomoment: Beach Boys

Jouw fotomoment! Laat je fotograferen als Beach Boy of Beach Girl, maar nu op een strand midden in het Vrouwenhofpark!

Blommenkinders Festival 2019

Ben jij er al klaar voor? Zondag 28 juli staat volledig in het teken van de sixties, seventies, eighties en nineties! Zien we je daar?