Deel dit artikel:

Beach event roosendaal 2019
Evenement

Beach Event Roosendaal

5 t/m 7 juli De Markt

Traditioneel wordt de zomervakantie afgetrapt met het Beach Event Roosendaal. Met zomerse sferen, muziek en verschillende sporten in het zand voor jong en oud. Check hier alles over het Beach Event Roosendaal editie 2019!

Vrijdag 5 juli

Dit jaar geniet je weer drie dagen van het Roosendaalse strand op de Markt. Op vrijdag 5 juli wordt het Beach Event Roosendaal om 10:00 uur afgetrapt met het Roosendaals speelstrand voor de allerkleinsten. Tussen 13:00 uur en 15:00 uur kun je deelnemen aan Beachvolleybal clinics om alvast warm te draaien. Om 15:30 uur gaan we echt los met het bedrijventoernooi. Om 22:00 uur wordt de eerste dag feestelijk afgesloten met een heuse Beach Party op de Markt!

Zaterdag 6 juli

Zaterdag staat de gehele dag in het teken van beachvolleybal en voetvolley. Dat betekent van 10:00 uur tot 23:00 uur een beachvolleybal toernooi voor dames en heren én een voetvolley toernooi.

Zondag 7 juli

Op zondag worden het beachvolleybal toernooi en voetvolley toernooi hervat in de ochtend en middag. Vanaf 15:00 uur vinden de grote finales plaats.

Roosendaal Beach Event 2019

De zomervakantie begint dit jaar weer goed! Naast de leukste spellen en sporten op het strand wordt het hele weekend gevuld met live amusement en een dj die de lekkerste zomerse plaatjes draait. Who is ready for the summer?!