Deel dit artikel:

Beach Event Roosendaal
Evenement

Beach Event Roosendaal

5 t/m 8 juli De Markt

Traditioneel wordt de zomervakantie afgetrapt met het Beach Event Roosendaal! Met zomerse sferen, muziek en verschillende sporten in het zand voor jong & oud.

Dit jaar geniet je maar liefst drie dagen van het Roosendaalse strand op de Markt. Op donderdag 5 juli wordt het Beach Event Roosendaal afgetrapt met het Symmachia Straattoernooi. Daarnaast geven de heren van RCC Bekaro een hele vette beach rugby demo waar je zeker bij moet zijn. Op vrijdag maken de kleintjes hun opwachting tijdens het Roosendaals Speelstrand en ook het bedrijventoernooi vindt die avond plaats. Op zaterdag en zondag geniet je natuurlijk van het spectaculaire beachvolleybal en voetvolley toernooi met menig internationaal, nationaal en regionaal talent.

Het hele weekend is er live amusement en een DJ. De horeca op de Markt dragen ook bij aan de sfeer. Zo draaien DJ Paul van de Casteel en DJ Paul Brugel op zaterdagavond de beste zomerse dance classics in het Wapen van Roosendaal. Start je weekend dus eens op donderdagavond op het gezelligste strand van Nederland!