Deel dit artikel:

Appeltje Eitje Bierfestival 2019 ROOS24
Evenement

Appeltje Eitje Bierfestival 2019

30 aug - 1 sept Nieuwe Markt

Foodtruck festival Appeltje Eitje was afgelopen mei weer een ruimschoots succes. Dat smaakt natuurlijk naar meer! Net als vorig jaar kun je eind augustus genieten van de lekkerste bieren tijdens het Appeltje Eitje Bierfestival op de Nieuwe Markt. Het eerste speciaalbier festival van Roosendaal. Bierliefhebbers kunnen hier hun hart weer ophalen!

Speciaalbier festival

In het weekend van 30, 31 augustus en 1 september vindt het eerste speciaalbier festival van Roosendaal plaats. Ook dit jaar zal de Nieuwe Markt weer worden omgetoverd tot hét bierwalhalla van Roosendaal. Tijdens dit hoppige driedaagse festival kun je kiezen uit maar liefst tachtig verschillende bieren van diverse bekende en minder bekende bierbrouwerijen. Aan alle speciaalbier liefhebbers is gedacht. Ga voor de lekkerste blondjes of kies voor een wat zwaardere en fruitige IPA.

Voor ieder wat wils

‘Ik houd niet zo van bier’, zei niemand ooit. Onwaarschijnlijk, maar het kan. Gelukkig is Appeltje Eitje meer dan een speciaalbier festival. Appeltje Eitje heeft namelijk wederom diverse bekende foodtrucks opgetrommeld die voor de nodige lekkernijen zorgen. Ook  de gin- en wijnliefhebbers worden op hun wenken bediend in de wijnarea en bij de cocktailbar. En voor de kinderen is er een kinderhoek. Het hele weekend verzorgt een DJ de lekkerste muziek. Ofwel: brengt een beetje leven in de brouwerij.  Geen excuses dus om je af te melden voor dit toffe bierfestival, behalve misschien maandagochtend op je werk.

Openingstijden Appeltje Eitje Bierfestival 2019

Appeltje Eitje Bierfestival opent op vrijdag 30 augustus haar deuren. Start je weekend dus goed met een vrijdagmiddagborrel op de Nieuwe Markt. Zaterdag en zondag wordt het bourgondisch weekend hervat. En goed om te weizen: toegang is helemaal gratis!

  • 30 augustus 2019 – 16:00 – 23:00 uur
  • 31 augustus 2019 – 13:00 – 23:00 uur
  • 1 september 2019 – 13:00 – 21:00 uur

Wij hebben er zin in en zijn er al helemaal klaar voor! Met wie kom jij genieten?

 

Foto header: Appeltje Eitje Bierfestival