ROOS24-app

ROOS24 APP

Maak kennis met de ROOS24 app! Met de Roospas spaar je punten bij deelnemende winkels en horecazaken in de binnenstad van Roosendaal. Met de ROOS24 app gaat het punten sparen nóg makkelijker.

ROOS24 app

De ROOS24 app biedt meer mogelijkheden dan enkel de Roospas. In de ROOS24 app staat namelijk een QR-code van de Roospas, zodat je nog makkelijker punten kunt sparen. Ook kun je in de app eenvoudig een digitale Roospas aanvragen als je die nog niet hebt. De app laat een up-to-date puntensaldo zien en je kunt de cadeaus zien waar je voor aan het sparen bent.

Nieuwsgierig naar de deelnemende winkels en horecazaken? In de app vind je een handig overzicht met alle deelnemers. Per deelnemers vind je een maps-weergave en een verdiepingspagina met alle info die je over de deelnemer moet weten.

Heb je een Roos Cadeaukaart ontvangen? Leuk! Wat nog leuker is, is dat je jouw cadeaukaart nu ook eenvoudig kunt toevoegen aan de Roos24 app. Dan heb je dus naast de Roospas ook altijd jouw cadeaukaart(en) op zak!

Samenwerking met partners en ondernemers

De ROOS24 app is ontwikkeld in opdracht van Smart City BV. Saskia Nieuwesteeg, directeur van Smart City, vertelt: “De ROOS24 app is tot stand gekomen door een nauwe samenwerking met partners en ondernemers uit Roosendaal. Gezamenlijk zoeken wij de verbinding met de consument en vergroten wij de aantrekkingskracht van de binnenstad.”

Met de ROOS24 app heb je altijd en overal de Roospas bij de hand! App jij hem al?

Toekomstige functies ROOS24 app

De komende maanden wordt de app nog verder uitgebreid met nieuwe functies. Denk hierbij aan gamification, digitale wallet, nieuws- en agendamodules en location based services. Met location based services kan de app bijvoorbeeld gerichte acties aanbieden aan Roospas-houders die zich in de binnenstad bevinden.

Alle voordelen van de ROOS24 app op een rijtje:

  • Altijd en overal de Roospas én Roos Cadeaukaart(en) bij de hand
  • Punten sparen wordt nóg makkelijker
  • Actueel inzicht in puntensaldo en cadeaus
  • Overzicht van alle mooie cadeaus
  • Overzicht deelnemende winkels en horecazaken

 

Download gratis de ROOS24 App met je smartphone

De ROOS24 is gratis te downloaden en eenvoudig te installeren op je smartphone (geschikt voor zowel Apple als Android). Download de ROOS24 app nu direct op je smartphone door op onderstaande button te klikken.

 

App met smartphone downloaden Bovenstaande link is alleen te bezoeken met je smartphone.

Bekijk de ROOS24 App via je desktop

Direct meer informatie over de ROOS24 App via je desktop? Je kunt de App via de Google Play Store of App Store eenvoudig bekijken: